Autor
|
Wtek: Trądzik (Przeczytany 69887 razy)
|
Hana
Go
|
My mamy wage tabelaryczna-- co nie znacz, ze sie sobie podobamy . Poprostu z ta waga sie zle czujemy i chcemy zrzucic to co sie nam niepodoba!!!
|
|
|
|
|
|
|
samsun
Go
|
zebyscie nie wychudły na skóre i kość:P
a tak serio, to faktycznie tabela tabelami, a i tak kazdy wie indywidualnie czego chce, i jak ma wygladac(wazyc) zeby czuc sie dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
samsun
Go
|
Zaczynam od jutra!! Rano zapisze moja wage---pozniej 11szt.zoltek w trzech porcjach, przed snem brakujace weglowodany 50-60g gorzkiej czekolady. Hana
a to mozna np tak caly dzien nie jesc węgli i tak wieczorem je uzupelnic w postaci 50g gorzkiej czekolady na przyklad ( pol tabliczki ) ????????????????????????????? samsun
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Przez niezbyt dlugi czas, mozna. Ale, ze w postaci akurat czekolady (i to na raz), to nie bardzo mi sie to podoba. Wole, zjesc miedzy sniadaniem a obiadem 2 sliwki w czekoladzie. No i tyle moich wegli.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Czesc Baska , dzisiaj mija trzeci dzien zoltkowy, moja waga stoi w dawnej pozycji, ale osobiscie czuje sie odchudzona (spodnie sa w pasie luzniejsze ). A, co u Ciebie, czy widac efekty???? Hana
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Widac, znowu waze 58 ;( Ale jakims cudem spodnie zrobily sie jeszcze luzniejsze... Wychodzi na to, ze waga nie jest tu najwazniejsza
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Baśka i Hana ! Jeśli Wasz typ jest pykniczny, to nie ma szans zrobić z siebie chudzielców ! Krępa budowa ciała to jeszcze nie nadwaga. Taki typ. Powinnyście się cieszyć, bo kanciastość nie radość ) Poza tym, jak to jest, że żywienie optymalne nie doprowadziło Was do nalezytej wagi ? A ruch fizyczny ? pozdrawiam ! Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Mnie doprowadzilo do naleznej wagi, tylko przed zywieniem wazylam o 2kg mniej i sie sobie bardziej podobalam, na zywieniu przybralam 2kg i jest mi z tym nudno. A poza tym chce sie przekonac, czy zywiac sie optymalnie mozna manipulowac wlasnym ciezarem(zachowujac oczywiscie proporcje)!! Podobno przy takim sposobie zywienia formuje sie sylwetka (sprawdzam). Hana
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Baśka i Hana ! Jeśli Wasz typ jest pykniczny, to nie ma szans zrobić z siebie chudzielców ! No niby tak , ale kilka lat temu (stosowalam wtedy ŻO) bylam szczupla (nie chuda) i tak ladnie wygladalam... Az mi sie lezka w oku kreci
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Hm, obliczylam w dietetyku ( http://www.dobradieta.pl/dietetyk.php), ze mam 3 kg nadwagi, o ile mam budowe barczysta, i najgorsze- 6 kg dla budowy normalnej. Kurcze, nie wiem. W Arkadii powiedzieli mi, ze mam budowe pykniczna i nie schudne ponizej 58. Na zdjeciu-59. Teraz, po diecie zoltkowej- 57 (a jednak sie udalo ). Niby tylko 2 kg a juz sie sobie podobam, no i spodnie zjezdzaja mi z tylka. Takze bede walczyc z 6 kilogramami do skutku. A tu coraz cieplej... Myślałem że, "optymalni" nie mają tego typu problemów? Skoro Dr. napisał w swojej książce że, dieta ta praktycznie gwarantuje zdrowie i dobry wygląd że, jedząc żółtka, skóry, mózg i goloneczkę człowiek staje sią prawie "nadczłowiekiem". Pięknym, mądrym, zdrowym... Jak to z Wami jest? Założę się że, jednak pare dych miesięcznie na kremy i inne mikstury wydajecie (kobiety)
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Jak jest taka potrzeba, to wydajemy, zeby sie sobie podobac i dobrze czuc, inie pare dych, tylko tyle ile potrzeba (mozna liczyc w dychach, setkach i ......).
KOBIETA ZADBANA TO 99,8% SUKCESU!!!
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
[ Myślałem że, "optymalni" nie mają tego typu problemów? Skoro Dr. napisał w swojej książce że, dieta ta praktycznie gwarantuje zdrowie i dobry wygląd że, jedząc żółtka, skóry, mózg i goloneczkę człowiek staje sią prawie "nadczłowiekiem". Pięknym, mądrym, zdrowym... Jak to z Wami jest? Założę się że, jednak pare dych miesięcznie na kremy i inne mikstury wydajecie (kobiety) I ak jest w istocie. Wychudzone ciała lansują tylko media bo wy mężczyźni i tak wolicie naturalność (o czym pisze Kwaśniewski). Czy widziałeś na wybiegu zadowoloną modelkę? Wszystkie są wychudzone , złe, z nadętymi wargami, a całe rzesze wizażystów, fryzjerów urabia sobie ręce żeby 'wieszak' na qwybiegu jakoś wyglądał. A po 30-tce ( gdzie kobieta jest najpiękniejsza) już nie mają siły, tak ich organizmy są zdegenerowane.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
tak, ja wolę naturalność. Podpisuję się pod tymi słowami całym sobą.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
samsun
Go
|
gdzies kiedys czytałem w jakiejs gazecie... zrobiony był sondaz przeprowadzony na ilus tam mezczyznach w roznym wieku- pytanie bylo takie jakie kobiety im sie podobają, chodzi o wygląd ( figure konkretnie) i zdecydowana wiekszosc opowiedziala sie wlasnie za naturalnoscią, czyli tacy jak zostalismy stworzeni, powinnismy sie akceptowac;) , a przeciez ZO sprawia ze po pewnym czasie czlowiek ma wagę idealną dla wlasnego organizmu i samopoczucia- wiec noo odchudzanie to troche glupota moim zdaniem:P no chyba ze tylko i wylacznie dla siebie ... pozdrawiam samsun
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
[ Myślałem że, "optymalni" nie mają tego typu problemów? Skoro Dr. napisał w swojej książce że, dieta ta praktycznie gwarantuje zdrowie i dobry wygląd że, jedząc żółtka, skóry, mózg i goloneczkę człowiek staje sią prawie "nadczłowiekiem". Pięknym, mądrym, zdrowym... Jak to z Wami jest? Założę się że, jednak pare dych miesięcznie na kremy i inne mikstury wydajecie (kobiety) I ak jest w istocie. Wychudzone ciała lansują tylko media bo wy mężczyźni i tak wolicie naturalność (o czym pisze Kwaśniewski). Czy widziałeś na wybiegu zadowoloną modelkę? Wszystkie są wychudzone , złe, z nadętymi wargami, a całe rzesze wizażystów, fryzjerów urabia sobie ręce żeby 'wieszak' na qwybiegu jakoś wyglądał. A po 30-tce ( gdzie kobieta jest najpiękniejsza) już nie mają siły, tak ich organizmy są zdegenerowane. No to skąd ten pęddddddd Wasz, Kobiety do slim and fit? Skoro wiecie że to sztuczne i mężczyznom się nie podoba? Ale w gruncie rzeczy nie o to mi chodzi. Skoro DO i ŻO gwarantuje ładny, naturalny wygląd to skąd te posty u Full Members, które są na djecie długo, jak mniemam? To mnie ciekawi. Czy tak w istocie jest. Przejdę na DO i będę supermaczo , min... A jak czytam te posty to się poważnie zastanawiam czy będę supermaczo
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Skoro DO i ŻO gwarantuje ładny, naturalny wygląd to skąd te posty u Full Members, które są na diecie długo, jak mniemam? To mnie ciekawi. Czy tak w istocie jest. Tak jest, ale jak masz wyrok: budowa pykniczna, na dodatek zakaz odchudzania, no to wzrost-100 i ani grama mniej Przejdę na DO i będę supermaczo , min... A jak czytam te posty to się poważnie zastanawiam czy będę supermaczo Lepiej nie przechodz na ŻO, bo wychudniesz i zmalejesz
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Zbudowany to ja jestem raczej dobrze :0
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Czy kobieta zadbana to wg. Was MEZCZYZNI nie naturalna??? Czy kobieta szczupla to tez nie naturalna??? To dlaczego majac zony puszyste i kuchenne (takie podobno lubicie)ogladacie sie na ulicy za kobietami szczuplymi, gustownie ubranymi i zadbanymi??? D L A C Z E G O ??? Hana
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Zadbana w jakim sensie. Po tygodniu w solarium i dwie tony makeup? Szczupła w jaki sensie. 1,70 cm i 30kg? Oglądacie. Ładnie tak uogólniać Pani Hano?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Caly czas pisze o kobietach naturalnie zadbanych, o kobietach ktore maja swoj styl, a nie o ekstremalnych kobietach(1,70 cm i 30kg.,dwie tony mekeup itp.). Hana
|
|
|
|
|
|
|
|
|