lekarka
Go
|
Na głodówce jesteśmy na proporcjach BTW: około 7,3 : 5,8 : 1. Cytuję za Ostrowskim, Kawiakiem na str. 25. Erytrocyt przyjęłam za wzorcową komórkę. Powinnam przyjąć inną jako wzorzec. Na razie nia mam dostępu do właściwej informacji
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana bo z B (aminokwasy glukogenne) powstaje W. Trzebaby określić zapotrzebowanie na W. Też trudno, bo mam pacjentkę, która jest od roku na W - 0,5gW/kg/ dobę. Biochemie piszą coś innego niż to co oglądam w rzeczywistości.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Teoria i praktyka nie zawsze ida w parze. Tak jak natury oszukac sie nie da !
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
Samsun, zauważyłeś jakieś korzystne i zauważalne zmiany po stosowaniu DO w kwestii trądzika?
|
|
|
|
|
|
|
samsun
Go
|
Moja odpowiedz będzie krótka i na temat: TAK ... pozbylem sie problemu juz prawie calkowicie... jeszcze ok miesiąca i problem z głowy;) bez maści i roznych super specyfików. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
aratorn
Go
|
........... - a co powiesz na to, że wyściółka całego układu naczyniowego, tetnic, żył, u.chlonnego,przewodu pokarmowego żyje krótko. Zniszczone komórki idą do kasacji. Niestety, powyższe jak się zdaje, nie dotyczy komórek tłuszczowych Funkcjnujemy NA WŁASNYCH KOMÓRKACH. Niektórych mamy za dużo. Zwłaszcza tłuszczowych.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
No. Niektórzy hodują nawet LDL powyżej 100mg%.
|
|
|
|
|
|
|
mati474
Go
|
no i jak tam samsun? jak efekty?
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Moja odpowiedz będzie krótka i na temat: TAK ... pozbylem sie problemu juz prawie calkowicie... jeszcze ok miesiąca i problem z głowy;) bez maści i roznych super specyfików. pozdrawiam I to jest miod na moje serce ciekawe co na to bruford
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
sorry za ten miod hehe
|