administ
Go
|
|
Odp: Sport
« Odpowiedz #4180 : 2014-02-20, 08:38:00 » |
|
Kuce trzeba oglądać obowiązkowo, bo w każdym odcinku ponoć Przesłanie w nich jest, czego strasznie się boi Episkopat i zabrania oglądać katolikom, szczególnie tym modszym. Wracając do kucy, to najlepsze Przesłanie jak dla mnie jest w "Dziewczyńskim wieczorze" - klasyka społecznego zachowania niektórych kobiet wśród niektórych kobiet. No bombastic! Nic tylko za klasykiem: "chłopa im trzeba, bo sfiksowały"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #4181 : 2014-02-20, 08:41:38 » |
|
Kuce trzeba oglądać obowiązkowo, bo w każdym odcinku ponoć Przesłanie w nich jest, czego strasznie się boi Episkopat i zabrania oglądać katolikom, szczególnie tym modszym. Wracając do kucy, to najlepsze Przesłanie jak dla mnie jest w "Dziewczyńskim wieczorze" - klasyka społecznego zachowania niektórych kobiet wśród niektórych kobiet. No bombastic! Nic tylko za klasykiem: "chłopa im trzeba, bo sfiksowały" To dla dzieci jest
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #4182 : 2014-02-20, 08:45:00 » |
|
ojojoj, wczoraj bayern gral a ja kung fu pande ogladalem..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #4183 : 2014-02-20, 08:48:34 » |
|
Kuce trzeba oglądać obowiązkowo, bo w każdym odcinku ponoć Przesłanie w nich jest, czego strasznie się boi Episkopat i zabrania oglądać katolikom, szczególnie tym modszym. Wracając do kucy, to najlepsze Przesłanie jak dla mnie jest w "Dziewczyńskim wieczorze" - klasyka społecznego zachowania niektórych kobiet wśród niektórych kobiet. No bombastic! Nic tylko za klasykiem: "chłopa im trzeba, bo sfiksowały" To dla dzieci jest Chłop? PLUM'ciu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #4184 : 2014-02-20, 08:50:50 » |
|
Kuce trzeba oglądać obowiązkowo, bo w każdym odcinku ponoć Przesłanie w nich jest, czego strasznie się boi Episkopat i zabrania oglądać katolikom, szczególnie tym modszym. Wracając do kucy, to najlepsze Przesłanie jak dla mnie jest w "Dziewczyńskim wieczorze" - klasyka społecznego zachowania niektórych kobiet wśród niektórych kobiet. No bombastic! Nic tylko za klasykiem: "chłopa im trzeba, bo sfiksowały" To dla dzieci jest Chłop? PLUM'ciu Wiem, testosteron słabo się do wychowywania dzieci nadaje...choć ja jestem niezłym ojcem, jak mniemam Chciaż w tych kościołach, te dzieci, z tymi księżmi Przesłanie takie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #4185 : 2014-02-20, 09:03:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #4186 : 2014-02-20, 09:04:52 » |
|
To dla dzieci jest A skąd, to dla katolików - Szatan kusi. Tak twierdzą hierarchowie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #4187 : 2014-02-20, 09:24:22 » |
|
To dla dzieci jest A skąd, to dla katolików - Szatan kusi. Tak twierdzą hierarchowie. Po to Bóg stworzył Szatana. A teraz wielkie zdziwko
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
|
« Odpowiedz #4188 : 2014-02-20, 11:19:20 » |
|
Kij i marchewka, to się zawsze sprawdza.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #4189 : 2014-02-20, 11:20:48 » |
|
Ale wierni czasem mylą kija z marchewką! Dlatego trzeba czuwać i modły wznosić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
|
« Odpowiedz #4190 : 2014-02-20, 11:29:05 » |
|
Oczywiście, że trzeba czuwać. Ten rynek coraz bardziej się zagęszcza i wchodzą kolejni z agresywnym marketingiem. Tak łatwo jak dawniej już nie będzie, podobnie jak w innych branżach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #4191 : 2014-02-20, 11:35:00 » |
|
Oczywiście, że trzeba czuwać. Ten rynek coraz bardziej się zagęszcza i wchodzą kolejni z agresywnym marketingiem. Tak łatwo jak dawniej już nie będzie, podobnie jak w innych branżach. Owszem. Sporo jest też ludzi, którzy machają ręką ze znudzeniem na wszelkie religie. Trzeba czuwać, bo tacy są do wyjęcia w chwili słabości Marnotrawnych Bóg miłuje jeszcze bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #4192 : 2014-02-20, 12:18:56 » |
|
Oczywiście, że trzeba czuwać. Ten rynek coraz bardziej się zagęszcza i wchodzą kolejni z agresywnym marketingiem. Tak łatwo jak dawniej już nie będzie, podobnie jak w innych branżach. Owszem. Sporo jest też ludzi, którzy machają ręką ze znudzeniem na wszelkie religie. Trzeba czuwać, bo tacy są do wyjęcia w chwili słabości Marnotrawnych Bóg miłuje jeszcze bardziej. A czym to dziś handlujecie, że zapytam z harcerską czujnością.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #4193 : 2014-02-20, 12:26:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #4194 : 2014-02-20, 12:27:39 » |
|
Odpustami wiekuistymi dla tych, co to przez ucho igielne...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #4195 : 2014-02-20, 12:30:42 » |
|
Oczywiście, że trzeba czuwać. Ten rynek coraz bardziej się zagęszcza i wchodzą kolejni z agresywnym marketingiem. Tak łatwo jak dawniej już nie będzie, podobnie jak w innych branżach. Owszem. Sporo jest też ludzi, którzy machają ręką ze znudzeniem na wszelkie religie. Trzeba czuwać, bo tacy są do wyjęcia w chwili słabości Marnotrawnych Bóg miłuje jeszcze bardziej. A czym to dziś handlujecie, że zapytam z harcerską czujnością. Ja mam do spylenia kopytko osiołka, szczebel z drabiny, koronę cierniową, jakieś gwoździe...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #4196 : 2014-02-20, 12:46:18 » |
|
Ameliniowej?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #4197 : 2014-02-20, 12:48:41 » |
|
Odpustami wiekuistymi dla tych, co to przez ucho igielne...
Stać mnie na to i ... .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
|
« Odpowiedz #4198 : 2014-02-20, 12:50:07 » |
|
...szczebel z drabiny...
Ale to musi być tylko z tej drabiny co się św. Wojciechowi przyśniła.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #4199 : 2014-02-20, 12:51:26 » |
|
...szczebel z drabiny...
Ale to musi być tylko z tej drabiny co się św. Wojciechowi przyśniła. Z Jakubowej!
|
|
|
|
|
|
|
|