Radzio
Go
|
|
Odp: Sport
« Odpowiedz #760 : 2012-06-19, 17:47:29 » |
|
W cuda trudno uwierzyć, ale się zdarzają. Szczególnie, gdy macza w tym palce człowiek.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #761 : 2012-06-19, 17:49:51 » |
|
Dzisiaj Ukraina gra. Życzę im zwycięstwa, choć ciężko mi uwierzyć , że pokonają Anglików.
Ja też zdecydowanie jestem za Ukrainą. Niech sokoły wygrają...hej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
|
« Odpowiedz #762 : 2012-06-19, 21:29:02 » |
|
Jak na razie Ukraina rozgrywa bardzo dobry mecz
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
« Odpowiedz #763 : 2012-06-19, 21:30:56 » |
|
Ciekawe na czym jadą...? seta luneta i galareta
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
« Odpowiedz #764 : 2012-06-19, 21:33:44 » |
|
Juz nie maja sil. Druga polowa bedzie angielska.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
« Odpowiedz #766 : 2012-06-19, 21:48:27 » |
|
I wykrakał
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #767 : 2012-06-19, 22:19:57 » |
|
Jestem mile zaskoczona jak rozgrywają mecz Ukraińcy. Znakomicie. Anglicy rozczarowali mnie. Oooo ja tam widzę gola dla Ukrainy a sędzia nie? Dziwne. Ukraińcy świetni kondycyjnie. 1: 0 przy takiej postawie nie hańba.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
|
« Odpowiedz #768 : 2012-06-20, 04:04:14 » |
|
W drugiej kwarcie Miami szybko nadgoniło sporą różnicę z pierwszej kwarty. Robi się ciekawiej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
|
« Odpowiedz #769 : 2012-06-20, 05:39:46 » |
|
Następna gierka może być rozstrzygająca. Nie dała rady Oklahoma mimo bolącej nóżki James'a. Dzień dobry!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #770 : 2012-06-20, 06:20:18 » |
|
Jak na razie Ukraina rozgrywa bardzo dobry mecz W sportach zespołowych zawodnicy grają tak, jak przeciwnik pozwala. Kopana nie jest wyjątkiem. Widocznie już czas zbierać siły na Włochy i/lub Hiszpanię. A Niemcy ten etap rozgrywek będą mieli raczej lekki. Dla pozostałych to ciężka harówka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #771 : 2012-06-20, 06:36:09 » |
|
Jednak była bramka. Nie tylko ja to widziałam. Trener Oleg Błohin po skończonym meczu był wkurzony , że sędzia nie uznał gola. Na powtórkach także widać jak John Terry wybija piłkę już spoza linii bramkowej. Ogólnie brawo Ukraina. Kondycji wystarczyło na dwie połowy sic!, niestety nie jak naszym na 20 min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #772 : 2012-06-20, 06:44:19 » |
|
Podobno jednak ten gol dla Ukrainy padł ze spalonego.Może. Ale i tak brawo Ukraina za postawę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #773 : 2012-06-20, 07:18:12 » |
|
No to jest SKANDAL! Nie oglądałem, ale jestem zbulwersowany! Ostał się ino Czech
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
« Odpowiedz #774 : 2012-06-20, 08:53:43 » |
|
Podobno jednak ten gol dla Ukrainy padł ze spalonego.Może. Ale i tak brawo Ukraina za postawę. tez jestem pod wrazeniem gry ukrainy,nasi sie powinni uczyc od nich futbolu,gol oczywiscie byl wyrazny nawet z dalekiej kamery,nie wiem cz robia ci ,,sedziowie ,, pod tymi bramkami-powinni zmienic okulisty,to juz co najmniej drudi ewenement wtych mistrzostwach tego nowego pomyslu
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
« Odpowiedz #775 : 2012-06-20, 11:13:27 » |
|
Jednak była bramka. Nie tylko ja to widziałam. Trener Oleg Błohin po skończonym meczu był wkurzony , że sędzia nie uznał gola. Na powtórkach także widać jak John Terry wybija piłkę już spoza linii bramkowej. Ogólnie brawo Ukraina. Kondycji wystarczyło na dwie połowy sic!, niestety nie jak naszym na 20 min. Zawsze dziwia mnie te bezsensowne dyskusje na temat "byla nie byla". Na boisku jest 5-ciu sedziow. Jeden z nich stal 5 metrow od pilki, ktora byla w bramce ale nie przeszla lini calym obwodem, nawet gdyby przeszla to i tak bramki nie bylo, bo sedzie tak powiedzial. I nikt tej bramki nie uzna, chocby pokazali na nie wiem jakich zblizeniach i przy pomocy jakiej technologii. A, ze Oleg byl zly, no coz ja tez bylbym zly i kazdy inny bylby zly gdyby jego druzyna, ktora gra dosc dobry mecz, przegrala i odpadla z mistrzostw. Se la vie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #776 : 2012-06-20, 21:39:28 » |
|
... Ostał się ino Czech Tak to bywa z pospolitym ruszeniem. "...Zdobyte doświadczenie..." już za dwa lata zaprocentuje- tak mawiają zainteresowani. Ja uważam, że owszem zaprocentuje- kolejnym zdobytym doświadczeniem. Medialność sportowców to poważny argument w ich CV. A już jutro potomkowie niejakiego "Jožina z bažin", czyli odpowiednika naszego Smoka Wawelskiego, stoczą- nie wiem dlaczego - zwycięski pojedynek z portugalskimi smakoszami dorsza. 2:1
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #777 : 2012-06-21, 06:13:57 » |
|
Wczoraj w telewizji ukraińskiej pokazywano tony śmieci na Хрещатике, centrum Kijowa zasłane śmieciami. Okazuje się , że najwięcej naśmiecili sami Ukraińcy. Pokazywano także campingi z śpiącymi po meczu Szwedami. Uuu. Jednak to chyba zemsta za wezwanie konsula szwedzkiego in pokazanie mu campingów oraz przekazanie skarg za zły stan sanitarny.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #779 : 2012-06-21, 07:25:36 » |
|
Ciekawe dlaczego dzisiejsze i jutrzejsze ćwierćfinały są o jednej godzinie? Zasady są proste, mecze bez kalkulacji, więc dlaczego?
|
|
|
|
|
|
|
|