Autor
|
Wątek: Sport (Przeczytany 5308258 razy)
|
adampio
Gość
|
|
Sport
« : 2008-10-23, 23:20:11 » |
|
Byl wczesniej temat sniadanie optymalne. ... Teraz , prosze powiedziec co robicie w przerwach miedzy jedzenieniem. Plywacie, biegacie, rolki, klocicie sie ze swoja droga polowa...... Prosze o konkrektne przykklady i ile minut ( godzin ) dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
|
Odp: Sport
« Odpowiedz #1 : 2008-10-23, 23:35:39 » |
|
Ja w przerwach od jedzenia to lubie sobie strzelic browca, fajke zapalic. Posiedziec spokojnie poogladac co tam w wiadomosciach. Wlasnie dzisiaj powiedzieli, ze zycie w ciaglym biegu, w stresie jest bardzo niezdrowe. Zreszta JK tez sportu nie poleca, to wiem, bo tu ostatnio na tym forum przeczytalam...
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : 2008-10-23, 23:40:25 » |
|
Byl wczesniej temat sniadanie optymalne. ... Teraz , prosze powiedziec co robicie w przerwach miedzy jedzenieniem. Plywacie, biegacie, rolki, klocicie sie ze swoja droga polowa...... Prosze o konkrektne przykklady i ile minut ( godzin ) dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DoskonaĹy watek wĹaĹnie dla mnie,z wiadomych wzglÄdĂłw.Bo ja wĹasnie leze i nic nie moge robic,A w tym jest juz wĹasnie problem
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
« Odpowiedz #3 : 2008-10-23, 23:43:03 » |
|
Ja w przerwach od jedzenia to lubie sobie strzelic browca, fajke zapalic. Posiedziec spokojnie poogladac co tam w wiadomosciach. Wlasnie dzisiaj powiedzieli, ze zycie w ciaglym biegu, w stresie jest bardzo niezdrowe. Zreszta JK tez sportu nie poleca, to wiem, bo tu ostatnio na tym forum przeczytalam...
Tu masz racje, flo, czytajac Twoje ostanie odpowiedzi nie mozna inaczej tego pojac/przyjac. I jezeli wazysz "duzo" to masz racje, JK nie zaleca...hahahahhha Na poczatku jednej z ksiazek pisze JK, ze zycie bez ruchu to zadne zycie...... A tak poza tym, to traktuje kazdy watek powaznie....dlatego prosze o nie pisanie bzdur, tudziez pisanie bzdur...wezykiem prosze!!!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : 2008-10-23, 23:46:06 » |
|
Byl wczesniej temat sniadanie optymalne. ... Teraz , prosze powiedziec co robicie w przerwach miedzy jedzenieniem. Plywacie, biegacie, rolki, klocicie sie ze swoja droga polowa...... Prosze o konkrektne przykklady i ile minut ( godzin ) dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DoskonaĹy watek wĹaĹnie dla mnie,z wiadomych wzglÄdĂłw.Bo ja wĹasnie leze i nic nie moge robic,A w tym jest juz wĹasnie problem JUrek, dla Ciebie przejscie miedzy rentgenem a lekarzem bedzie spora gimnastyka.....dlatego, nie badz zly, nie pod Ciebie ten temat dany!!!! POzdrawiam i zycze szybkiego do zdrowia powrocenia!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
« Odpowiedz #5 : 2008-10-24, 00:00:11 » |
|
Ja w przerwach od jedzenia to lubie sobie strzelic browca, fajke zapalic. Posiedziec spokojnie poogladac co tam w wiadomosciach. Wlasnie dzisiaj powiedzieli, ze zycie w ciaglym biegu, w stresie jest bardzo niezdrowe. Zreszta JK tez sportu nie poleca, to wiem, bo tu ostatnio na tym forum przeczytalam... [/quote
No coz, to tez sport......ale nie o to tu chodzi.....ponownie nie zrozumialas watku?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : 2008-10-24, 00:03:19 » |
|
To moze powiesz nam, jesli jeszcze pamietasz, co w tych wiadomosciach mĂłwili?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : 2008-10-24, 00:34:13 » |
|
To moze powiesz nam, jesli jeszcze pamietasz, co w tych wiadomosciach mowili? Hm, no coz adampio, nie chce Ci zasmiecac watku. Pokrotce tylko napisze, ze sama madre rzeczy mowili, tluszczu nie jesc, tego twardego bron boze, najlepiej orzechy, bo to tluszcz roslinny i bialko maja i fajnie, najwazniejszym posilkiem dnia jest oczywiscie sniadanie, powinno byc spore, zebys mial duuuuuzo energii, muesli swietnie sie nada z jakiegos ladnego kolorowego pudelka, na przyklad takie cos tu reklamuja zaraz po tych wiadomosciach "kellogs special k", ma duzo blonnika, micha tego rano z mlekiem (0% oczywiscie) i nie bedziesz glodny przez nastepne 3h, kiedy to nadchodzi pora na drugie sniadanie...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : 2008-10-24, 00:48:24 » |
|
uwielbiam lezec na lezaku z ksiazka i koniecznie na sloncu no i jeszcze lezec ale w lozku,i to nie sama. Kopac lubie tez,ale tylko w ogrodku. Plywac moglabym gdybym umiala. Zamiast biegania wystarcza mi chodzenie. Adam,niestety nie ma sie czym pochwalic.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : 2008-10-24, 00:59:44 » |
|
co za pytanie -gotowaÄ i mysleÄ co dobrego moge jeszcze zjeĹÄ. Dlatego lubie teĹź pobuszowac po sklepach -a w czasie tej najdĹuĹźszej przerwy to oczywiĹcie na wycieczke w elegancki wirtualny Ĺwiat. pasjansa -pasjami teĹź lubie w miÄdzyczasie jak sie net zacina albo leci" szkĹo kontaktowe"
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : 2008-10-24, 01:09:27 » |
|
uwielbiam lezec na lezaku z ksiazka i koniecznie na sloncu no i jeszcze lezec ale w lozku,i to nie sama. Kopac lubie tez,ale tylko w ogrodku. Plywac moglabym gdybym umiala. Zamiast biegania wystarcza mi chodzenie. Adam,niestety nie ma sie czym pochwalic. Kodar uwazaj bo zaczynasz siÄ odkrywac, zaraz namĂłwisz jeszcze kogos, na wspĂłlna ucieczkÄ ze szptala.Ale dla mnie wtedy, KtoĹ mĂłgĹby dokopac I to nie w ogrĂłdku.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : 2008-10-24, 01:11:31 » |
|
czes,chyba ide spacv,bo nic nie zrozumialam z tym odkrywaniem.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : 2008-10-24, 07:07:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : 2008-10-24, 08:05:28 » |
|
Pomiedzy jedzeniem pisze na Forum Napisze "sto tysiÄcy postĂłw" i ide coĹ zjeĹÄ,Ĺźeby dostaÄ powera na dalsze pisanie . Jak na Forum jest czasowo nudno z racji "smutasĂłw" ,to ide popĹywaÄ Generalnie pĹywam 3 dni w tygodniu. Latem wiadomo juĹź wszystkim -rolki,a ostatnio "chocki klocki" na drabinkach . Sprzeczki z drugÄ
poĹĂłwkÄ
teĹź siÄ zdarzajÄ
,ale za to jakie momenty kiedy sie godzimy sÄ
! WspaniaĹe!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : 2008-10-24, 08:13:49 » |
|
A ja bym strzelil gola, ale nie ma bramki.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : 2008-10-24, 09:17:35 » |
|
A ja bym strzelil gola, ale nie ma bramki.
To sobie "skombinuj" ta "bramke" i se "strzel tego gola"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : 2008-10-24, 11:03:06 » |
|
To moze powiesz nam, jesli jeszcze pamietasz, co w tych wiadomosciach mowili? Hm, no coz adampio, nie chce Ci zasmiecac watku. Pokrotce tylko napisze, ze sama madre rzeczy mowili, tluszczu nie jesc, tego twardego bron boze, najlepiej orzechy, bo to tluszcz roslinny i bialko maja i fajnie, najwazniejszym posilkiem dnia jest oczywiscie sniadanie, powinno byc spore, zebys mial duuuuuzo energii, muesli swietnie sie nada z jakiegos ladnego kolorowego pudelka, na przyklad takie cos tu reklamuja zaraz po tych wiadomosciach "kellogs special k", ma duzo blonnika, micha tego rano z mlekiem (0% oczywiscie) i nie bedziesz glodny przez nastepne 3h, kiedy to nadchodzi pora na drugie sniadanie... hahahaha flo, czyli nic nowego ani madrego nie powiedzieli !!! Stara spiewka.
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : 2008-10-24, 11:22:49 » |
|
Ja uprawiam biegi krĂłtkodystansowe za moim synem kiedy jesteĹmy na spacerze.On wszÄdzie biega a ja za nim
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
« Odpowiedz #18 : 2008-10-24, 11:32:09 » |
|
Ja uprawiam biegi krĂłtkodystansowe za moim synem kiedy jesteĹmy na spacerze.On wszÄdzie biega a ja za nim A mierzysz sobie w tym czasie puls? Bo to bardzo wazne aby puls byl w przedziale "min - max"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : 2008-10-24, 12:04:22 » |
|
A mierzysz sobie w tym czasie puls? Bo to bardzo wazne aby puls byl w przedziale "min - max" I oddechy !!! -zapomniaĹeĹ dodaÄ.Najwazniejsze Ĺźeby byĹo ich 2 max 3 na min . A puls najlepie 20/min. - to paramatry dĹugowiecznoĹci Jak dojdziesz Martyna do jednego oddechu na min,to bÄdziesz ĹźyĹa jeszcze 100 tysiÄcy lat po mnie,czyli 2 miliony lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|