Zyon
|
Najgorsze ze wszystkiego to sa zatrute mysli, na to juz nie ma w ogole rady
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No i prewnie brak litu....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Najgorsze ze wszystkiego to sa zatrute mysli, na to juz nie ma w ogole rady zatruty mozg i nietylko
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeżeli tylko czynność mózgu będzie prawidłowa, to się sam odtruje. Bez pomocy z zewnątrz.
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
NIE MAM WĄTPLIWOŚCI - TO DZIAŁA! Nie chcę gasić waszej radości, ale wszyscy są zgodni, że działa, lecz tylko półtora-dwa lata. Potem tylko wieko od trumny Nie masz racji... po pierwsze: masz za mało wiedzy na ten temat, po drugie: twój organizm nie działa prawidłowo, a po trzecie ja żywię się optymalnie 17 lat i nadal czuje się świetnie - czego i Tobie życzę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Gavroche przedstawił nie swoje, tylko oficjalne stanowisko niestrudzonych propagatorów Diety Optymalnej z forum www.dobradieta.pl Chyba?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"temido" ja mogę potwierdzić (gdyż poznałam Cię w "Rajculi" - dopisek dla niewtajemniczonych ), że Tobie ŻO wyjątkowo służy... Dobrze, że wyłapujesz takie "kwiatki", bo często piszemy o naszych "wielbicielach" (czytaj przeciwnikach) z forum DD, przytaczamy ich słowa nie zaznaczając tego, a osoby, które tamtego forum nie czytają dostają sprzeczne i fałszywe informacje. Powinniśmy pisać bardziej precyzyjnie aby osoby, które tylko tutaj zaglądają, miały jasny przekaz. Pozdrawiam Cię serdecznie - Renia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Rajcula" - świetne spotkanie wyszło!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale Gavroche przedstawił nie swoje, tylko oficjalne stanowisko niestrudzonych propagatorów Diety Optymalnej z forum www.dobradieta.pl Chyba? Taki żartowniś ze mnie. Uśmiechu życzę, Temido
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Rajcula" - świetne spotkanie wyszło! Ano...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pyszne mięsa podawano...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zespół był super.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
a po trzecie ja żywię się optymalnie 17 lat i nadal czuje się świetnie - czego i Tobie życzę. Nie badz taka pewna. Pewnie masz jakiegos niedobora mineralno-witaminowego, tylko badan nie zrobilas
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Trochę przyschło, ale to nic. Zawsze można podgrzać. NIE MAM WĄTPLIWOŚCI - TO DZIAŁA! Z moich pobieżnych ustaleń wynika- Tereso, że Optymalna, to osoba raczej mało hałaśliwa i wielce zrównoważona. Ufam, że wobec tak krzykliwego tytułu wątku jesteś w stanie sprostować moje przypuszczenia co do optymalnego modelu osobniczego, które udało mi się zapamiętać na podstawie Twoich wypowiedzi. W dodatku naśladują Cię młodsi, niekoniecznie się z Tobą zgadzając.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Radzio Czcionka w tytule wzięta z oryginału, jeśli dobrze pamiętam A co do zrównoważenia u mnie to nie wiem czy mam dość dystansu
|
|
|
|
|
|
|
|
|