|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie za Jaska Burego weszla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Dobrze, że nie wyszła za niego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Warszawa (PAP) - W liceach ogólnokształcących odejdzie się od profilowania klas, a nauka historii w pełnym wymiarze będzie obowiązkowa dla wszystkich uczniów - zapowiedziała wiceminister edukacji Teresa Wargocka. Poinformowała, że rozważany jest program wycieczek do miejsc historycznych. Słusznie, będą wiedzieli co to Targowica. http://stooq.pl/n/?f=1013677&c=2&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mówiąc o zmianach rozporządzenia dotyczącego jedzenia podkreślił konieczność powszechnej edukacji na temat zdrowego odżywiania. Poinformował, że w piątek z ministrem zdrowia Konstantym Radziwiłłem mają rozmawiać z prezesem TVP Jackiem Kurskim. "Mam nadzieję, że wreszcie dostaniemy w prime time czas na misję ministra zdrowia, tzn. kształtowanie zdrowych postaw, promocję i profilaktykę (…). Będziemy edukować, dawać przykład" - powiedział. Ależ będziemy mieli triumwirat do tego odpowiedzialnego zadania Dzieci słysząc "zdrowa żywność" jeżą się. http://stooq.pl/n/?f=1020257&c=2&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Oczywiście to nie zasługa odżywiania - to stosowne geny pielęgnowane z pokolenia na pokolenie. bardzo ładnie, ale śmiem wątpić to geny. . Moja córa też olimpiadę wygrała, a ja i Zosia nie mamy żadnych genów, wręcz przeciwnie, ja miałem do szkoły pod górkę . Były ciekawsze rzeczy. A odżywiała się makaronami z krewetkami i pierogi i 1 jajko tygodniowo i WiO i jogurciki wstrętne. Jak my wszyscy. Praca, praca i chęć szczera zrobi z Ciebie oficera. W III LO są międzynarodowi finaliście. Więc niełatwo będzie błysnąć . Gdyby poszedł . Powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście, ale w przypadku Darka, absolutnie odżywianie nie ma nic wspólnego z osiągnięciami w nauce, aby w fanatyzm żywieniowy nie popaść.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przyjął bym do wiadomości, że ma wpływ wzorzec w rodzinie i wychowanie odpowiednie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W III LO są międzynarodowi finaliście. Więc niełatwo będzie błysnąć . Gdyby poszedł . Świetny doping dla ambitnego młodego człowieka, wpływ środowiska przy nawet najlepszym odżywianiu nie jest bez znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Świetny doping dla ambitnego młodego człowieka, wpływ środowiska przy nawet najlepszym odżywianiu nie jest bez znaczenia. dokładnie, lepiej z mądrym stracić, niż z gupim zyskać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie tak. Z kim przestajesz takim się stajesz.
|
|
|
|
|
|
|
|