renia
|
Piątoklasista zdobył maksymalną ilość punktów dla szóstoklasisty... to jest wyczyn nie lada...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Gratulacje! Wiem jaka to radocha dla rodzica , gdy syn dostaje się bez egzaminów do szkoły średniej , kosząc po drodze wszystkich rywali w szkolnych '"turniejach". Ale kiedy to było...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Brawo. Gratulacje dla Krzysia, Rodziców i Dziadków...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest wiadomość, którą z przyjemnością się czyta w przeciwieństwie do tych niektórych linków z "Najnowsza historia Polski" Brawo! Trzeci w Polsce? Superancko
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też, ale to były inne czasy!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i to był ruski, a teraz jest angielski - wiadomo, inaczej wchodzi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi łatwiej uczyło się rosyjskiego niż teraz angielskiego. Ten pierwszy to słowiański, podobny język...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Świetne wyniki ma synek, Panie Tomaszu. Gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to spoko, czyli nic na to nie można poradzić
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moje dzieciaki już mają oceny wystawione. Syn w piątej klasie szkoły podstawowej ma średnią 5,75 (8 szóstek i 3 piątki). Córa w drugiej klasie gimnazjum ma średnią 5,1 (najlepszą w klasie)... Pewnie przy Admina Krzysiu to nie jest wielkie osiągniecie... ale dzieciaki, ja i mój mąż jesteśmy zadowoleni...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
GRATULACJE! Super wyniki. Krzyś ma już wakacje półtora tygodnia, bo sobie na nie zapracował. Pojechał tylko na próbny sprawdzian szóstoklasisty w środę, aby szkole średnią podciągnąć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to pięknie, OPTYMALNIE...
|
|