Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie tylko Tobie wolno Nie wiem o co kaman, bo nie klikam w podejrzane linki. Jedyne co mi się kojarzy to: -Grosz k...w karty? -Grom!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie bądź taki stetryczały zgred, kliknij. Znaczy, rusz się, zabaw się. Grosz ma znaczenie symboliczne, ponieważ taka ciężarówka ..., ta to dopiero kosztuje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie bądź taki stetryczały zgred, kliknij. Znaczy, rusz się, zabaw się. Grosz ma znaczenie symboliczne, ponieważ taka ciężarówka ..., ta to dopiero kosztuje. Raz kliknąłem, wirtualne jeżdżenie ciężarówami jakoś mnie nie jara. Ruszam się i zabawiam klikając w inne linki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miłość to tylko proces chemiczny w mózgu, a w mojej historii ja jestem najważniejszy, co w tym dziwnego?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic, mgli mnie i mam zamknięte oczy. Wooooolniej!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Awaria na drucie, awarią, ale przecież mamy tutu zdolnych kierowców, na przykład Dasna, inni, renia. Rozumem, że Wasze dzieci są najważniejsze, ale to nie jest ponadprzeciętny wysiłek obejrzeć z uwagą półgodzinny film i pomóc, osamotnionemu w swych decyzjach, mojemu, jakże młodszemumu Koledze. Może macie lepsze rozwiązania dla tego zagadnienia. Ha?! Uh, ależ wszyscy ostatnio "zarobiona jestem".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ileż można tą wodę do biedronek rozwozić?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ileż można tą wodę do biedronek rozwozić? Kiedy one się rozmnażają jak stonki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ileż można tą wodę do biedronek rozwozić? Kiedy one się rozmnażają jak stonki. To przez amerykanów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz amerykanów kochamy, to na pewno przez Putina.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz amerykanów kochamy, to na pewno przez Putina. Ale wiedziałem, że zza granicy nam w kartofle srają!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|