|
|
RafałS
|
... ale zaraz pójdę się dotlenić i nawdychać jonów ujemnych(?)... Na jony ujemne to są lepsze pory doby. Ale zachody słońca też fajne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kiedy ich jest najwięcej? I na co one wywierają korzystny wpływ? Coś słyszałam, że po deszczu ich jest więcej...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie pamietam! Ale po nocy jest fajnie, do godzin porannych.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A po skokoju, co przychodzi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
....skoki... na boki...
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w 2012 będzie: drwal odprowadził 120 dolarów podatku choć, za drzewo otrzymał 80, "prywaciarz" jeden kanciasty! Czy powiadomisz Urząd Kontroli Skarbowej? Zakreśl: TAK, bo w innym przypadku, będziesz współwinny!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale rasista, homofob,antysemita biały drwal przez swoje faszystowskie działania pozbawił domu czarne niedźwiedzie baribale, gejowską parę kukułek , która na stałe mieszka w Izraelu i podrzuca swoje jaja zapłodnione metoda in vitro lesbijskiej parze słowików. A jaka za to kara? Mamy rok 2012, skarbówka to mało.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Czy powiadomisz Urząd Kontroli Skarbowej? Zakreśl: TAK, ... nawet jak ten drwal to Twój tatuś (lub oczywiście mamusia, przepraszam za seksistowskie skojarzenie, mylnie przyporządkowujące tylko mężczyznę do roli drwala). http://www.thelocal.de/society/20120712-43707.htmlCo to za czasy, że matka natrząsa się z otyłości córki, a ta ją pozywa
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jedzą byle co i zachowują się byle jak...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powinno opodatkować się "grubasków" . Wpływy byłyby niczym z akcyzy, prawie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Większą karę powinni ponieść ci, którzy wprowadzają ludzi w błąd i bzdury dietetyczne podają...nie zwykli lekarze, bo oni sami są tylko ofiarami systemu...otyli też są ofiarami...ale ci "na górze" powinni za to słono zapłacić, ci którzy świadomie manipulują ludźmi za pomocą socjotechniki i fałszywych informacji - dla własnych korzyści...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A co to, człowiek własnego rozumu nie ma? Każą skoczyć do ..., więc skacze...? Jem, co mnie zalecili i tyję. hmmm co teraz zrobić, kto ma rację? lekarz: ma Pan za wysoki cholesterol pacjent: Panie doktorze,ale ja masła,jajek,boczku i innych tłustości nawet nie używam, a chleb smaruję tak cienką warstwą margaryny, aż Berlin "widać" Lekarzy i dietetyków opodatkować x2
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co to, człowiek własnego rozumu nie ma? Każą skoczyć do ..., więc skacze...?
Większość nie ma i skacze jak każą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...siła autorytetu...ja jej też przez długie lata ulegałam...
|
|
|
|
|
|
|
|