administ
Go
|
Dobry zawód!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie może on być jedynym zawodem. Mi taka praca w ogóle nie podoba. Ja mu tłumaczę, że to jest na krótką metę dobre...a jeśli kontuzja to co? Ale mam nadzieję, że mu to przejdzie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja mam nadzieję, że mu nie przejdzie i podpisze sobie kilka dobrych kontraktów i... Po trzydziestce będzie mógł iść na zasłużoną emeryturę i to nie z ZUS!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapomniałam jeszcze dodać, że dostał on jeszcze bilet do kina na dowolny film w jakimś tam przedziale czasowym - chyba 2 tygodnie... A stypendium z roku na rok jest coraz niższe; w tym roku 50 zł "na łebka". Ale liczy się sam fakt...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale nie może on być jedynym zawodem.
Skończy uczelnie, bo inteligentny chłopak i po karierze może być trenerem np. z młodzieżą Fajna i spokojna robota między młodymi ludźmi, a cisnienia finansowego nie bedzie miał, bo zarobi swoje jako zawodnik Jeszcze jaką fajną (pracowitą) dziewczynę mu znajdziemy i proszę jak na forum można dzieciakowi życie ułozyć
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No co ty - rodzice nie pozwolą "truć" swoich pociech
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To to dzieciak nie będzie mógł grać u najlepszego trenera...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O, no to podjęlismy już decyzję
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak jest. Zaklepane...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie wycenianie zawodnika kojarzy mi się trochę z handlem niewolnikami. Ale tak źle pewnie nie mają...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozrywka dla mas tylko teraz krew na arenie się nie leje!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lepsze kopanie niz bijatyka w ringu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oj nie wiem, na tego golote z tym saletra to chetnie popatrze, mam nadzieje, ze go zleje jak kwasne jablko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ale to pewnie będzie w Pay-per-view
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E tam na weszlo pewnie bedzie relacja darmowa albo gdzie indziej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jak w sieci, to u mnie odpada, za bardzo rwie, a kupić nie kupię, bo aż tak, to mnie to nie interesuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|