renia
|
Nawet nie wiedziaĹem, Ĺźe takie wygadanie dziecko mam!   Najpierw myslalam, ze to jest kobiecy glos. Ale u chlobcow w tym wieku, i to jeszcze zmieniony przez mikrofon, to tak myli. Naszego Oliwiera przez telefon biora za Patrycje. Ale lada rok po niedzieli to sie zmieni... Pracowity chlopak. Nawet w wakacjach mysli o szlole...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Nawet w wakacjach mysli o szlole... JuĹź siÄ zaĹ martwi, Ĺźe szkoĹa w nauce mu bÄdzie przeszkadzaÄ! Bo szkoĹa strasznie ogĹupia niestety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niestety. Po co ta glupia bude wymyslili... chyba po to, zeby nikt nie probowal myslec samodzielnie. Maja gotowe szablony i wio...x5. Hodowla...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja za to pisze jakbym w zyciu szkoly nie widziala, nawet z zewnatrz...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
WĹaĹnie! I te tanga przytulanga pierwsze...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...przy zgaszonym Ĺwietle
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Powinni zrobiÄ nowÄ
reformÄ i bardziej podzieliÄ podstawĂłwkÄ, gimnazjum i liceum, bo to 12 lat da siÄ skĹadniej rozmnoĹźyÄ. Na przykĹad nowy etat dla bezrobotnych nauczycieli - Dyrektor przedpodstawĂłwki i.t.d. I koniecznie wiÄcej Religii, koniecznie, bo nie bÄdzie czasu na naukÄ gĹupot!Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Praktycznie wszystkie zmiany, ktĂłre wprowadzajÄ
, okazujÄ
siÄ poraĹźkÄ
... Zamiast religii przydaĹoby siÄ wiÄcej godzin angielskiego. Bez dodatkowych, prywatnych lekcji nikt praktycznie pĹynnie po angielsku mĂłwiÄ siÄ w szkole nie nauczy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Proboszcz z Wejherowa teĹź czytuje to Forum, jakby co!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj jest ich kilku, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W przyszĹym roku wybory do sejmu. Jak wygra JarosĹaw, to z powrotem podstawĂłwka bÄdzie od siedmiu lat, nie dlatego, Ĺźe lepiej, a na zĹoĹÄ Donaldowi - no i bardzo dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oczywiscie. Denerwuja mnie te proby dorownania innym panstwom, ktore dzieci juz traktuja niemal jak roboty produkcyjne.
Jak w tym kawale: Moj czteroletni syn nie potrafi zawiazac sobie sznurowek. To straszne. Dzieci w jego wieku skladajÄ
iPhony.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Gość
|
SzeĹciolatek nie nadaje siÄ do obowiÄ
zku szkolnego, niezaleĹźnie co na ten temat mĂłwiÄ
"experci".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
SÄ
dzÄ, Ĺźe zerĂłwka od szeĹciu lat jest OK. Pod warunkiem, Ĺźe wiÄcej siÄ tam bawiÄ
niĹź uczÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lektury przede wszystkim powinny byÄ ciekawe dla uczniĂłw. Ale trochÄ klasyki z literatury polskiej teĹź dobrze jest poznaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja dziewczynka idzie jutro pierwszy raz do przedszkola. To znaczy do paĹstwowego, bo w klubiku spÄdziĹa juĹź trochÄ czasu, w ramach treningu. Biedna, bo ciÄĹźko zmiany znosi, konserwatywna jest
|
|
|
|
|
|
|
|