|
renia
|
Moja dziewczynka idzie jutro pierwszy raz do przedszkola. To znaczy do państwowego, bo w klubiku spędziła już trochę czasu, w ramach treningu. Biedna, bo ciężko zmiany znosi, konserwatywna jest Nasz wnuczek też...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja w tym roku odpuszczam, musze odpoczac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja sobie nic nie odpuszczam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mnie namawiaja zebym nie odpuszczal ale chce troche odpoczac, za duzo ksiazek czeka w kolejce, chce troche weekendow spedzic w domu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nasz wnuczek też... Ale przedszkole fajne jest - takie beztroskie, a jednocześnie zachowania w grupie uczy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale instynkt stadny, jeśli pedagog nie zakłuci, działa bezbłędnie w tym wieku!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz wnuczek też... Ale przedszkole fajne jest - takie beztroskie, a jednocześnie zachowania w grupie uczy Jestem ciekawa jak to z nim będzie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nasz wnuczek też... Ale przedszkole fajne jest - takie beztroskie, a jednocześnie zachowania w grupie uczy Jestem ciekawa jak to z nim będzie... Krótkofalowo-trochę nerwów, długoterminowo-każdy z nas to przeszedł i żyje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe kto komu da popalić. On jest dzieciakiem pełnym energii, lubi gonić, psocić... Ale rozgarnięty bardzo dobrze. Ma szeroki zakres słów, aż sama się dziwie jak on to wszystko daje radę spamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale instynkt stadny, jeśli pedagog nie zakłuci, działa bezbłędnie w tym wieku! Tym lepiej rozwijać się prawidłowo wśród rówieśników
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od przedszkola się wszystko zaczyna... Ale teraz udowodnili, że już od poczęcia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jeszcze przed... jak się rodzice żywili ma wpływ na rozwój dziecka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od przedszkola się wszystko zaczyna... Ale teraz udowodnili, że już od poczęcia! No, a takie gusta muzyczne na przykład, kształtuje objętość i gęstość wód płodowych
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale biust jest teraz zbędny i się go wycina profilaktycznie, aby raka nie dostać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I bardzo dobrze, bo jeszcze nie daj boże zechce się takiej macierzyństwo karmiąc piersią, a tak sprawa rozwiązana i od małego Babilon z buteleczki
|
|
|
|
|
|
|
|