|
renia
|
Moja dziewczynka idzie jutro pierwszy raz do przedszkola. To znaczy do paĹstwowego, bo w klubiku spÄdziĹa juĹź trochÄ czasu, w ramach treningu. Biedna, bo ciÄĹźko zmiany znosi, konserwatywna jest Nasz wnuczek teĹź...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja w tym roku odpuszczam, musze odpoczac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja sobie nic nie odpuszczam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mnie namawiaja zebym nie odpuszczal ale chce troche odpoczac, za duzo ksiazek czeka w kolejce, chce troche weekendow spedzic w domu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nasz wnuczek teĹź... Ale przedszkole fajne jest - takie beztroskie, a jednoczeĹnie zachowania w grupie uczy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale instynkt stadny, jeĹli pedagog nie zakĹuci, dziaĹa bezbĹÄdnie w tym wieku!Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz wnuczek teĹź... Ale przedszkole fajne jest - takie beztroskie, a jednoczeĹnie zachowania w grupie uczy Jestem ciekawa jak to z nim bÄdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nasz wnuczek teĹź... Ale przedszkole fajne jest - takie beztroskie, a jednoczeĹnie zachowania w grupie uczy Jestem ciekawa jak to z nim bÄdzie... KrĂłtkofalowo-trochÄ nerwĂłw, dĹugoterminowo-kaĹźdy z nas to przeszedĹ i Ĺźyje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe kto komu da popaliÄ. On jest dzieciakiem peĹnym energii, lubi goniÄ, psociÄ... Ale rozgarniÄty bardzo dobrze. Ma szeroki zakres sĹĂłw, aĹź sama siÄ dziwie jak on to wszystko daje radÄ spamiÄtaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale instynkt stadny, jeĹli pedagog nie zakĹuci, dziaĹa bezbĹÄdnie w tym wieku! Tym lepiej rozwijaÄ siÄ prawidĹowo wĹrĂłd rĂłwieĹnikĂłw Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Od przedszkola siÄ wszystko zaczyna... Ale teraz udowodnili, Ĺźe juĹź od poczÄcia! Â Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jeszcze przed... jak siÄ rodzice Ĺźywili ma wpĹyw na rozwĂłj dziecka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od przedszkola siÄ wszystko zaczyna... Ale teraz udowodnili, Ĺźe juĹź od poczÄcia! Â Â No, a takie gusta muzyczne na przykĹad, ksztaĹtuje objÄtoĹÄ i gÄstoĹÄ wĂłd pĹodowych
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale biust jest teraz zbÄdny i siÄ go wycina profilaktycznie, aby raka nie dostaÄ!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I bardzo dobrze, bo jeszcze nie daj boĹźe zechce siÄ takiej macierzyĹstwo karmiÄ
c piersiÄ
, a tak sprawa rozwiÄ
zana i od maĹego Babilon z buteleczki
|
|
|
|
|
|
|
|