administ
Go
|
A ja to lubię się z Proboszczem przespacerować po okolicy. Później tylu nowych znajomych się ma. Ksiądz Proboszcz lubi zaś się przyłączyć, gdy spaceruję, bo wiele ciekawych rzeczy ma okazję się dowiedzieć. Taka to symbioza wychodzi z tych spacerów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widzi, widzi. Ważne, żeby tylko "się" było w użyciu. Sięsię
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja to lubię się z Proboszczem przespacerować po okolicy. Później tylu nowych znajomych się ma. Ksiądz Proboszcz lubi zaś się przyłączyć, gdy spaceruję, bo wiele ciekawych rzeczy ma okazję się dowiedzieć. Taka to symbioza wychodzi z tych spacerów. To ja raczej się z Panem Prezesem na spacer w góry wybiorę. Z pewnością po Jego powrocie ze Szwajcarii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Porządne hobby to wartość, którą trzeba pielęgnować Moja mała od dwóch lat chce być weterynarzem Naprawdę sporo wie, jak na takiego bąbla
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...czy weterynalożką?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...czy weterynalożką? Lekarzem Ludzie, świnie, małpy, osły, co za różnica?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Te wszystkie zwierzęta wśród ludzi też występują...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest bardzo dobra służba zdrowia i nikt nie narzeka, że za wizytę pupila trzeba z kieszeni własnej wyłożyć! Właśnie dlatego jest taka dobra. Ci od ludzi nigdy na to nie pójdą, bo kto by do lekarza bez potrzeby łaził, jak dziś...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale dzisiaj przeczytałam takie coś: "W dawnych Chinach i w medycynie chińskiej pacjent płacił swojemu lekarzowi za bycie zdrowym, jeśli zachorował - przestawał mu płacić. Oczywiście mobilizowało to wszystkich lekarzy, by ich pacjenci byli zdrowi." Tak powinno być i dziś. Cały artykuł warto przeczytać... http://www.seremet.org/who_zdrowie.html
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozwija się ten świat wirtualny w bardzo szybkim tempie, a kolejne pokolenia będą tą poprzeczkę zawieszać coraz wyżej.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Wypatrzyłem literówkę i brak spacji! "PS: planuję zrobić kilka filmików wk órtce" I nie wiem, czy to robienie filmów w lecie w kurtce to trafiony pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zimne lato...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ponadto bardzo mi się spodobało zdanie wypowiedziane w 2m33s - 2m37s. A już tak na poważnie, to bardzo fajnie, że chce być "jutuberem", to zaprocentuje. Przy okazji ode mnie zawsze zabawny... https://www.youtube.com/watch?v=Yr14Io0wsiU
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dygresja, ponieważ przypomniało mi się. Nagle. "Videodrut" to bez wątpienia lepsze rozwiązanie niż konwencjonalny "drut". Badanie takiej na przykład prostaty ... widać przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
|