Gavroche
|
Kupi se rzęcha na nauki, ojcowego szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co bedzie jakaś 1% sładka na rzęcha?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co bedzie jakaś 1% sładka na rzęcha? Z mojego podatku? Ferrari to się zabije!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jawnej czy dyplomatycznej, czy wsio ryba?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z mojego podatku? Ferrari to się zabije! Fakt tu nie ma gdzie takim samochodem sobie pojeździć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko prywatyzacja, ale nie pozwolą na to, bo dyscyplinę trzeba wszczepić od małego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To super. Nasz syn dzisiaj też był na konkursie matematycznym i ponoć rozwiązał dobrze wszystkie zadania oprócz jednego, którego w ogóle nie rozumiał, oni jeszcze tego materiału nie przerabiali...Zadanie z trzeciej klasy gimnazjum...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to i tak nieźle! Dark w tym roku będzie drugi raz maturę z rozszerzonej matmy pisał na kółku matematycznym. W zeszłym roku "zdał" w niecałe 45min.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A nie, o to to ja zadbam. Ma się trzymać jak najdalej od diet, optymalnych i medycyny! Najlepiej, aby nikt nie wiedział, kto jest jego Dziadkiem, choć w szkole o dietach na przyrodzie mówili i nie dało się ukryć, że ten słynny Kwasniewski od słynnej Diety Optymalnej, to... Ale wcześniej po śmierdzących kiełbaskach go poznali...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli świat jest "malutki"... a Doktor i tak Wielki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie, o to to ja zadbam. Ma się trzymać jak najdalej od diet, optymalnych i medycyny! Jak będzie pełnoletni to będzie robił co będzie chciał - a może i prędzej). Jak zainteresuje się medycyną to co zrobisz? Nic...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...w szkole o dietach na przyrodzie mówili... Jak się wydało to trudno... Inaczej wystarczyłoby powtarzać że glukoza jest potrzebna dla mózgu i takie tam, a wór piątek sam by się rozsypał.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|