Gavroche
|
Guzik tam wiesz o handlu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do końca roku szkolnego ponoć 65 dni!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A to i tak nieźle! Dark w tym roku będzie drugi raz maturę z rozszerzonej matmy pisał na kółku matematycznym. W zeszłym roku "zdał" w niecałe 45min. No to dla Radzia łatwiejsze , bo z gimnazjum : http://beta.rp.pl/artykul/1193815-Zagadka-matematyczna-z-Singapuru-podbija-swiat.htmlPatologiczna czynność umysłu nieco mi się zmniejszyła... dałem radę , co prawda przeprowadziłem nieco inny wywód logiczny , ale trafiłem więc nie mogłem powiedzieć WIEM , ale : przypuszczam , sądzę , bodajże mam móżdżek wieprzowy w zamrażarce .... więc mam obiad na jutro .
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Do końca roku szkolnego ponoć 65 dni! Może coś przedłużą wreszcie, a potem skrócą. Przecież te bachory gotowe zdziczeć przez tak długi czas, co będzie skutkowało stratami w Gospodarce. Dzikie jest mało wydojne, co naukowo można w każdej chwili dowieść.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Karta Nauczyciela nie pozwala.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to i tak nieźle! Dark w tym roku będzie drugi raz maturę z rozszerzonej matmy pisał na kółku matematycznym. W zeszłym roku "zdał" w niecałe 45min. No to dla Radzia łatwiejsze , bo z gimnazjum : http://beta.rp.pl/artykul/1193815-Zagadka-matematyczna-z-Singapuru-podbija-swiat.htmlPatologiczna czynność umysłu nieco mi się zmniejszyła... dałem radę , co prawda przeprowadziłem nieco inny wywód logiczny , ale trafiłem więc nie mogłem powiedzieć WIEM , ale : przypuszczam , sądzę , bodajże mam móżdżek wieprzowy w zamrażarce .... więc mam obiad na jutro . Nie byłem w gimnazjum. Nie widać!? A w związku z tym, uznałem, że sobie z tym nie radzisz i stąd potrzeba pomocy ode mnie, że może na spotkaniu z Oddziałową coś więcej wydumacie. Za to nauczyłem się zbiorami posługiwać i to takimi podstawówkowymi. O! Na przykład- kiedy tylko zechcesz- ułóż mi zagadkę z przydupasami, a nawet coś trudniejszego ze wtajemniczonymi przydupasami- znasz?!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Radziu Karta Nauczyciela to relikt stanu wojennego jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, komunia trzyma się mocno.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
http://m.rmf24.pl/fakty/polska/news-sam-obstawil-6-liczb-wygral-prawie-15-mln-zlotych,nId,1728902Nowy rekordzista zagrał w punkcie Lotto przy ul. Droga Męczenników Majdanka 28. Kupił dwa zakłady Lotto z Plusem i sam wytypował szczęśliwe numery: 7, 8, 10, 12, 19, 23. Sam wytypował skubaniec! Albo matematyk, albo ma dwójkę dzieci urodzonych: w dniu; 19 i 23 w miesiącu; lipcu, sierpniu, październiku, grudniu w roku; 2007, 2008, 2010, 2012 np: 19 VII 2008i 23 X 2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz takie rzeczy to w 3D się drukuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ta klasyka nie wytrzymuje konkurencji...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda, ale może dlatego jest klasyką...
|
|
|
|
|
|
|
|