Blackend
|
A to było akurat bardzo sprytne zagranie, jak przykryć Dietę Optymalną.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Miło by było,gdyby Krzyś wykład dokończył ,bo szkoda dzieciaki żle nauczać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak też myślałem ,ale jak by PEDAGOG ładnie poprosił?
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Pedagog na pewno wie, że ma w klasie takiego ucznia, wnuka słynnego dziadka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Póki o tym się w klasie nie mówi, nie trzeba dziecku zmieniać szkoły.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Póki o tym się w klasie nie mówi, nie trzeba dziecku zmieniać szkoły. Hmm, smutne to trochę. Ale chyba jednak praktyczne - ze względu na spokojne wzrastanie juniora oczywiście. On powinien być i jest tu najważniejszy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Przypomniałem sobie, że mam mp3-kę i nabiłem ją wczoraj drugim językiem wschodnim, może to też dobry pomysł do jazdy e-ciągnikiem siodłowym. Niech się "Młody" języków uczy, praktycznie angielski niby wystarcza, ale znanie dwóch języków zachodnich i dwóch wschodnich to lepsze niż doktorat, tak z mojej obserwacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie zaczepiają i nie musisz tłumaczyć ile tego smalcu ma być na chlebie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak właśnie jest ,milczenie jest złotem ,i najlepszą formą promowania DO.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie zaczepiają i nie musisz tłumaczyć ile tego smalcu ma być na chlebie? Tyle co pianki w piwie - na dwa palce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Na dwa paluchy ,to nie piwo ,podczas lania ,piwo się warzy tak 10 do 15 min a pianka ma cztery paluchy ,co ty pijesz za beble?Polecam złoty bażant ciemne ,w specjalnych sklepikach dla koneserów
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fantazja cie poniosla z deko Marketowe piwo w sklepach dla koneserow? No, no....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
I to jest ta szkolna edukacja?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pracowałem z Czechami i Słowakami i oni też twierdzili, że dobry nalewak leje 8-10 minut, a piana ma być wysoka. Ale tylko powtarzam zasłyszane, ja tam się na alkoholu nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I to jest ta szkolna edukacja? Oczywiście, a po szkole co może być lepszego do roboty?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pracowałem z Czechami i Słowakami i oni też twierdzili, że dobry nalewak leje 8-10 minut, a piana ma być wysoka. Ale tylko powtarzam zasłyszane, ja tam się na alkoholu nie znam. W piwie Czesi są mistrzami, więc wiedzą co mówią. Dobre lane czeskie, to rarytas.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I to jest ta szkolna edukacja? Oczywiście, a po szkole co może być lepszego do roboty? Wino z siarczynami na Górze Trzech Krzyży?
|
|
|
|
|
|
|
|
|