administ
Go
|
Oczywiście muszą być spełnione odpowiednie warunki, a głównym jest pomiar prędkości wiatru na parterze i na ostatnim piętrze, jeśli wiatr wieje naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Platforma Vroniplag Wiki ujawniła w weekend, że na 27 z 62 stron doktoratu z ginekologii znaleziono fragmenty najprawdopodobniej pochodzące z innych źródeł, ale nieopatrzone stosowną adnotacją. Na trzech stronach odsetek nielegalnie zapożyczonych zdań mieści się w przedziale 50-75 proc. tekstu, na pięciu stronach wynosi ponad 75 proc. Ogółem splagiatowane treści stanowią 12 proc. zasadniczej części pracy. Niemcy - Minister obrony oskarżana o plagiat rozprawy doktorskiejhttp://stooq.pl/n/?f=994197
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale doktorat z ginekologii ma niewiele wspólnego z obronnością Niemiec, tak normalnie rozumując i nie jest raczej przeciwwskazaniem do piastowania stanowiska...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale deprecjonuje. Oszust to oszust - ludziska myślą. Czort wie co wymyśli? Może tak jak w Danii? W każdej jednostce jest żołnierz odpowiedzialny za .....wywieszania białej flagi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No nie wiem, tu chodzi o skrobanie potomkow "uchodzcow" w koncu...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
No nie wiem, tu chodzi o skrobanie potomkow "uchodzcow" w koncu...
Tak jest w polityce - każdy sobie rzepkę skrobie - albo co się da...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a spróbuj Windowsa ukraść albo fotoszopa. Zaraz grzywna do odpracowania w pace.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo prawo patentowe jest tylko dla bogatych.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
MZ: w ciągu 2-3 tygodni poradnik, jak stosować rozporządzenie sklepikowehttp://stooq.pl/n/?f=994643&c=2&p=4+22Jednak jego zdaniem nie da się tego zrobić bez pomocy ekspertów, najlepiej praktyków, którzy będą jeździć po kraju, edukować, szkolić i pokazywać gotowe rozwiązania.
proponuję panią poseł sportsmenkę od strączkowych "Dzieci sięgają po zdrowe jedzenie, jeśli poznają je od najmłodszych lat. Jeśli nie w domu, to powinny poznawać je w szkole" - mówił Łapanowski. no, ot wreszcie poznają zupki w proszki Snora zamiast Sranonków.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Za moich czasów pierwszych klas w szkole podstawowej była tylko herbata po 50 groszy (0,00005 PLN) i jakoś nikomu to nie przeszkadzało i jaka to ulga była po tym dożywianiu w przedszkolu plus debilne leżakowanie, szybko się z tego wykręciłem, bo było to nie dydaktyczne, a w przedszkolu byłem na ochotnika w celu socjalizacji i zapoznania podstawy programowej, szybko babcia odbierała wcześniej, przed obiadem i leżakowaniem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez sensu, na leżakowaniu odchodziły najlepsze numery.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie było podłogi pokrytej materacami, każdy miał swój leżak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Drewniany z kratownicą taśmy parcianej, wiadomo, niczego to nie zmienia.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
ADHD wtedy nie było, większość spała, przedszkolanka siedziała czytając książkę i reagując na każdy niepotrzebny szmer.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego tak było fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie wiem do jakiej Wy szkoły chodziliście ? Spanie ? W przedszkolu miałem w maluchach , w średniakach i starszakach już nie było. W szkole spanie ? Chyba w jakiejś szwedzkiej albo gender Powinni jak najszybciej cofnąć tę debilną "ustawę sklepikową". mówisz i masz http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/drozdzowki-wracaja-do-szkol-minister-edukacji-negocjuje-kawe,581883.html Wynegocjowałam wczoraj z ministrem zdrowia powrót drożdżówek do sklepików szkolnych. Będę negocjować również kawę - powiedziała w Kontrwywiadzie RMF FM minister edukacji narodowej Joanna Kluzik-Rostkowska. na pewno nie podoba się to części uczniów. Do tej pory te chipsy były dostępne, a teraz ich nie ma . Dodała, że trwają rozmowy dotyczące dostępności kawy. - Chciałabym, żeby można było dodawać trochę więcej soli do ziemniaków, bo to jest - żeby była jasność - nie tylko kwestia sklepików szkolnych, ale także stołówek - dodała minister.
|
|
|
|
|
|
|
|