|
Gavroche
|
Ja nawet na studiach spałem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Przecież nam chodzi o ratowanie życia i zdrowia, i tu musimy być stanowczy jak dekalog. Walcząc o dzieci nie walczymy o drożdżówki. Mówimy: drożdżówki wrócą do szkół, natomiast wróci też zdrowa żywność, już wróciła" - oświadczył. Min. Zembala: to nie jest spór o drożdżówki, chodzi o zdrowie dziecihttp://stooq.pl/n/?f=995517&c=2&p=4+22
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Panie profesorze, to był trudny czas dla nas wszystkich, ale był pan pierwszym ministrem po naszych historycznych doświadczeniach z nieocenionym profesorem Religą, który w tak krótkim czasie miał tak istotny wkład w polską ochronę zdrowia. Dokonał pan przeczy niemożliwych, takich, które powinny być zrobione już dawno" . Coś pięknego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no jasne kolejka do endokrynologa
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to wszystko wyjaśnia Nauczycielom trzeba pomóc
Minister edukacji Joanna Kluzik-Rostkowska powiedziała TVN 24, że wyniki tych badań pokazały, że "bardzo duża grupa nauczycieli matematyki nie czuje się dobrze w tym przedmiocie". Dodała również, że na pewno nie pomogło to, że matematyka dopiero niedawno stała się obowiązkowym przedmiotem maturalnym.
- Musimy zrobić wszystko, żeby tym nauczycielom pomóc. Mamy duże pieniądze w perspektywie unijnej - przytacza słowa Kluzik-Rostkowskiej TVN24 . dołączyłbym do kompletu, na unijne komplety panią poseł sportsmenkę od grochu i fasoli. Co mają pieniądze przepaść?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"- Musimy zrobić wszystko, żeby tym nauczycielom pomóc. M amy duże pieniądze w perspektywie unijnej - przytacza słowa Kluzik-Rostkowskiej TVN24" Tak się zarabia zgodnie z prawem pieniądze, a nie jakieś tam grosze pod stołem na cesarkach.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Tak się zarabia zgodnie z prawem pieniądze, a nie jakieś tam grosze pod stołem na cesarkach. zgadza się , rozmawiałem z gościem który siedzi w temacie . Rozmawialiśmy o pieniądzach. Nie żadne tam jabłka, kury , export czy handel telefonami czy budowa hotelu za 80 % kasy z Łuni, czy dopłaty za nieżywe orzechy w polu . Prawdziwe pieniądze w ostatnich 10 latach to się robiło na szkoleniach i edukacji. Potężne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kawa. Podanie dobrej kawy, zwłaszcza przez boską asystentkę, podnosi ilość podpisanych umów.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej 18 z długim stażem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A nogi też jak sarenka?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I koniecznie mała czarna podkreślająca kształty...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Taa, a vat rośnie i rośnie...
|
|