Jarek
Go
|
Bo Deweloperka ziemię zabrała ,tę zimię
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już po wyborach. Ale PiS się zawziął i po pińset na sztukę chce dać, kwotę wolną zwiększyć do 8tys. i "czy się stoi, czy się leży 12zł/h się należy"! A skąd na to forsę - NBP dodrukuje? Bo jak tak, to "na szyszki" pora iść.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
mówił min finansów, że niewiele trzeba będzie zwiększyć deficyt. Czyli pożyczy państwo od zachodnich bankieeów lub polskich ciułaczy.
ja im kibicuję, gdy faktycznie znajdą te pieniądze - to szacunek. Ale nie pożyczać. Gdy pożyczą, to jak zwykle w bambuko naiwnych zrobią.
Znaleźć można. Ale oni tego nie ruszą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aby komuś "dać", to komuś trzeba zabrać niestety... A Janosików to w tym kraju było już dość i źle kończyli przeważnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aby komuś "dać", to komuś trzeba zabrać niestety... A Janosików to w tym kraju było już dość i źle kończyli przeważnie. Z opodatkowania zagranicznych inwestorów powinni sporo wyciągnąć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teoretycznie tak, ale w praktyce wyjdzie wężykiem, wężykiem... Za takie "rozdawanie" zawsze najwięcej płacą ci, co zarabiają na życie, czyli "obdarowani", a nie ci co zarabiają pieniądze. To jest trenowane od prawie trzydziestu lat, a skutkiem jest inflacja, czyli ubożenie biedy i bogacenie się bogatych. I cóż począć, jak ludzie nie chcą deflacji, aby banki nie bankrutowały...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja ich później ocenię, na razie się tylko przyglądam... Najpierw powinno się rozliczyć PO z 8 lat ich (nie)rządów, a potem przyjdzie pora na PiS...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to jak zwykle rybka... I oby jak najdłużej mi tak było.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też nie liczę, że nam cokolwiek dadzą... Byleby jak najmniej przeszkadzali...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś Krzysiek pisał kuratoryjny z matematyki, mówi, że po pół godzinie miał wszystko zrobione, tak w tym roku zaniżyli poziom! No ale w zeszłym tylko pięćdziesięciu laureatów było w tym Dark naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziś Krzysiek pisał kuratoryjny z matematyki, mówi, że popół godzinie miał wszystko zrobione, tak w tym roku zaniżyli poziom! No ale w zeszłym tylko pięćdziesięciu laureatów było w tym Dark naturalnie. To jest radość dla niego i całej Rodzinki. Dziadek chociaż takie ma szczęście na starość... Gratuluję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co nam przyniosą? Dudowe Reniu i nie tylko, bo zaraz trzeba wydać, co się dostało...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślisz, że na dzieci nam dadzą? Nie wierzę.
|
|
|
|
|
|
|
|