Autor
|
Wtek: Szkolna edukacja :) (Przeczytany 622087 razy)
|
renia
|
przyjął bym do wiadomości, że ma wpływ wzorzec w rodzinie i wychowanie odpowiednie. Wzorzec, wychowanie i przede wszystkim odżywianie. Gratulacje dla Krzysia... Szczególnie ambicji i wytrwałości, gdyż reszta jest zasługą Rodziców i Dziadków...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz jak rok szkolny ma już zaliczony, może się zająć pierdołkami, jak będzie miał ochotę.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Powierzchnia Księżyca: 3,793×10 7 km 2Powierzchnia karty do gry: 47cm 2Jednakowych talii ilu kart trzeba użyć by obłożyć taliami kart powierzchnię Księżyca, a każda talia mogła być inaczej potasowana niż pozostałe. dyskusja:47cm 2 = 0,0047 m 23,793×10 7 km 2 = 37930000000000 m 2potrzeba 8070212765957447 talii 121645100408832000 = 19! 8070212765957447 --- tylu talii potrzeba 6402373705728000 = 18! Żeby wygrać w lotto wystarczy właściwie potasować 10 kart, przeliczyć i wysłać 4 zakłady. 10! = 3628800 14515200 = 10! * 4 13983816 = 6 z 49 Wnioski dotyczące Wszechświata są takie, że wszystko już istnieje, we wszystkich możliwych konfiguracjach, ale możliwości jest tak wiele, że potrzebne są dusze by eksplorowały możliwości i zwracały wzajemnie sobie uwagę na to co jest ciekawe.Skąd takie przemyślenia. Ano zainspirowała mnie w innym wątku figura retoryczna w postaci "członka męskiego" vs intelekt.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Och, Adasiu, nie będę używał przestarzałych terminów medycznych na określenie stanu umysłu, ani potocznych na określenie cech płciowych, ale nie wszystko istnieje, powiem więcej, więcej nie istnieje, niż istnieje. Na przykład czas, czas nie istnieje, choć wydaje się, że to nie możliwe...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie lepszy był wątek o małpach .Fajnie się czyta jak ktoś twierdzi że pochodzi od małpy bez przecinków pasi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie lepszy był wątek o małpach .Fajnie się czyta jak ktoś twierdzi że pochodzi od małpy bez przecinków pasi
Znowu nie rozumiesz, Jarku. Nie można pochodzić od małpy, bo ludzie mają dzieci tylko z ludźmi. Ale można mieć wspólnego przodka ze współczesnymi małpami. Podobnie jak współczesny pies i wilk maja wspólnego przodka, współczesny koń i zebra mają wspólnego przodka, współczesna krowa i żubr mają wspólnego przodka, itp... A jeśli pójdziemy dalej w przeszłość, to wszystko ze wszystkim ma wspólnego przodka, taka była impreza!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No widzisz Gawro nie wszyscy są tacy jak ty .Ja bardzo szanuje Twoje pochodzenie i mam nadzieję ze Ty moje też uszanujesz .Bez przecinka można?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znowu nie rozumiesz, Jarku. Nie można pochodzić od małpy, bo ludzie mają dzieci tylko z ludźmi. Normy sie nie komentuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
To nie komentuj
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No widzisz Gawro nie wszyscy są tacy jak ty .Ja bardzo szanuje Twoje pochodzenie i mam nadzieję ze Ty moje też uszanujesz .Bez przecinka można? Wszyscy mamy takie samo, każdy z nas ma w dowodzie Homo sapiens. To oczywiste, że szanujesz moje, nawet bez przecinka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znowu nie rozumiesz, Jarku. Nie można pochodzić od małpy, bo ludzie mają dzieci tylko z ludźmi. Normy sie nie komentuje Jasne! Spółkowanie z seksowną samicą (lub samcem, wedle gustu) bonobo jest bardzo ok, ale dzieci z tego nie będzie, więc taki argument nie liczy się w dyskusji. Tu się liczy tylko rozmnażanie płciowe i bezpłciowe (niepotwierdzone u ludzi) lub ingerencja Wielkiej Kreatury.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tobie tak napisali ? Ciekawe ja mam pesel
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tobie tak napisali ? Ciekawe ja mam pesel Ja też, ale ja umiem go odczytać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znowu nie rozumiesz, Jarku. Nie można pochodzić od małpy, bo ludzie mają dzieci tylko z ludźmi. Normy sie nie komentuje Jasne! Piszesz o sobie ? Spółkowanie z seksowną samicą (lub samcem, wedle gustu) bonobo jest bardzo ok, ale dzieci z tego nie będzie, więc taki argument nie liczy się w dyskusji. Tu się liczy tylko rozmnażanie płciowe i bezpłciowe (niepotwierdzone u ludzi) lub ingerencja Wielkiej Kreatury.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tobie tak napisali ? Ciekawe ja mam pesel Ja też, ale ja umiem go odczytać. Ja nie potrafię jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znowu nie rozumiesz, Jarku. Nie można pochodzić od małpy, bo ludzie mają dzieci tylko z ludźmi. Normy sie nie komentuje Jasne! Piszesz o sobie ? Spółkowanie z seksowną samicą (lub samcem, wedle gustu) bonobo jest bardzo ok, ale dzieci z tego nie będzie, więc taki argument nie liczy się w dyskusji. Tu się liczy tylko rozmnażanie płciowe i bezpłciowe (niepotwierdzone u ludzi) lub ingerencja Wielkiej Kreatury.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znowu nie rozumiesz, Jarku. Nie można pochodzić od małpy, bo ludzie mają dzieci tylko z ludźmi. Normy sie nie komentuje Jasne! Spółkowanie z seksowną samicą (lub samcem, wedle gustu) bonobo jest bardzo ok, ale dzieci z tego nie będzie, więc taki argument nie liczy się w dyskusji. Tu się liczy tylko rozmnażanie płciowe i bezpłciowe (niepotwierdzone u ludzi) lub ingerencja Wielkiej Kreatury. Chodzilo mi o zdanie "Znowu nie rozumiesz, Jarku."
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Już się poprawiam, bez przecinka.
|