Jarek
Go
|
I po głowie się podrap, jak na przodka przystało .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Już mnie nie bawisz nudne te pyskówki sie zrobiły nara
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ma pokolorowane literki
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No wreszcie jakaś normalna kobieta z tej Wrześni, bo przecież jak się powie kulturalnie, to wiadomo, że nie rozumieją...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wracając do tematu drożdżówek w szkole. Mają wrócić, ale w wersji ''zdrowszej''. Pan wice min. zdrowia powiedział, że będą mniej tłuste ( ! ) , a ten niewielki dodatek tłuszczu będzie w wersji zdrowej - olej rzepakowy. Dodatkiem może być np zdrowa dynia . Kabaret.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ech, żeby jeszcze bezglutenowe zrobili te bułki, słodzone stewią i posypane chia zamiast maku to by dopiero było super!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sprzedaj im ten "patent"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czarny chleb jest zdrowszy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli ma naturalne konserwanty i barwniki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naturalnie, że naturalne E tylko wchodzi w rachubę!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Z dzisiejszej matury: Ze zbioru wszystkich liczb naturalnych dwucyfrowych losujemy kolejno dwa razy po jednej liczbie bez zwracania. Oblicz prawdopodobieństwo zdarzenia polegającego na tym, że suma wylosowanych liczb będzie równa 30. Wynik zapisz w postaci ułamka zwykłego nieskracalnego. Możliwych kombinacji: 89*90/2= 4005 Sprzyjających kombinacji: (10,20) (11,19) (12,18) (13,17) (14,16) czyli 5 Prawdopodobieństwo określone w zadaniu wynosi więc: 1/801Choć mogę się mylić. Ciekawe czy by mi odjęli punkty za lapidarny zapis.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Go
|
Z dzisiejszej matury: Ze zbioru wszystkich liczb naturalnych dwucyfrowych losujemy kolejno dwa razy po jednej liczbie bez zwracania. Oblicz prawdopodobieństwo zdarzenia polegającego na tym, że suma wylosowanych liczb będzie równa 30. Wynik zapisz w postaci ułamka zwykłego nieskracalnego. Możliwych kombinacji: 89*90/2= 4005 Sprzyjających kombinacji: (10,20) (11,19) (12,18) (13,17) (14,16) czyli 5 Prawdopodobieństwo określone w zadaniu wynosi więc: 1/801Choć mogę się mylić. Ciekawe czy by mi odjęli punkty za lapidarny zapis. kwestia czy poprawnie: -liczysz przestrzeń zdarzeń, -liczysz ilość zdarzeń sprzyjających, -skracasz ułamek zwykły Sprawdzający powinien punktować takie etapy twojego modelu rozwiązania. krisp
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|