administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale ja o maturze przecieĹź...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Dobra zmiana to bÄdzie 50'000'000+ dla tego co wytypuje w lotto 6z49. W ramach zabawy mogÄ zamieniÄ 3 wyrazy (kolejnoĹÄ jest waĹźna) na liczby 6z49,kto trafi na tej podstawie, moĹźe mi odpaliÄ 1%. KaĹźdy ma chyba jakieĹ 3 wyrazy co mu po gĹowie chodzÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Gość
|
Tak teĹź zapamiÄtaĹem ze szkoĹy.
Popatrz za to jakie rozwiÄ
zanie "na chĹopski rozum" podali oficjalnie w onecie jako w peĹni poprawne, trudno siÄ doczepiÄ, ale wĹaĹnie ten "chĹopski rozum" i brak przyjÄtej metodologi wyglÄ
da jakby piszÄ
cy nie miaĹ gĹÄbszych przemyĹleĹ i nie poruszaĹ siÄ swobodnie w obliczaniu prawdopodobieĹstw.
Poziom podstawowy to i zĹoĹźonoĹÄ zadania prosta dajÄ
ca moĹźliwoĹÄ rozwiÄ
zania na "chĹopski rozum", bez biegĹego stosowania elementĂłw kombinatoryki (kombinacje, wariacje, permutacje (powtĂłrzenia, i bez)). Bardziej rozgarniÄty uczeĹ gimnazjum ruszy to zadanie bez problemu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Obstawiam, Ĺźe byĹeĹ nauczycielem matematyki. Ja to zawsze miaĹem jakieĹ punkty odjÄte za "zapis" zwĹaszcza na fizyce gdyĹź przeskakiwaĹem pewne etapy rozwiÄ
zania jako oczywiste dla nauczyciela. Co innego jak mam przedstawiÄ tok rozumowania komuĹ kto jest nowy w temacie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
W ramach zabawy mogÄ zamieniÄ 3 wyrazy (kolejnoĹÄ jest waĹźna) na liczby 6z49,
Oferta wygasĹa, juĹź przed losowaniem na forum nie zajrzÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
"Oferta" w sensie obietnicy, co siÄ uda, a co nie, to i tak siÄ weryfikuje na bieĹźÄ
co.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
PrzeglÄ
dam od kilku lat pytania maturalne z biologii, ale dopiero w tym roku przejrzaĹem program nauczania. No masakra, oni siÄ uczÄ
na zasadzie "bo tak".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak na uniwersytetach i akademiach medycznych...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
I o to chodzi, bo "dalsze badania sÄ
konieczne" i odkrywanie odkrytego...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
PiÄkne Ĺwiadectwo MĹodszak przyniĂłsĹ i jedziemy w trĂłjkÄ do Rajculi na kawÄ z lodami i bitÄ
ĹmietankÄ
, bo wszyscy jesteĹmy szczÄĹliwi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
PiÄknie. Pasek biaĹo-czerwony dumnie bĹyszczy?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
dziĹ sĹyszaĹem, Ĺźe niektĂłrzy z kirem dostali   (Brexit)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasz MaĹolat do Gdyni na plaĹźÄ z kolegami pojechaĹ (po powrocie ze Ĺwiadectwem) i telefonu nie odbiera...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo sÄ
juĹź wakacje, to mu Mama nie w gĹowie.
|