viola44
Gość
|
Czy znacie wyniki IV Edycji MATEMATYCZNYCH MISTRZOSTW POLSKI DZIECI I MĹODZIEĹťY „KWADRATURA KOĹA” dla SzkóŠPodstawowych kl. 2? SÄ
podane tu: http://www.sciezki.com/wyniki.pdf -Â Â DziĹ wnuczek sprawiĹ wielkÄ
radoĹÄ Dziadkowi! Gratulacje!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mojego syna nie ma w pierwszej dwudziestce , a w szkole jeszcze wynikĂłw nie podali. Ale cieszÄ siÄ razem z Wami.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaraz pomyĹlaĹam o korelacji wiedzy i ĹťO.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
A ja o korelacji wiedzy, dobrej szkoĹy i pracy wĹasnej.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgadza siÄ, ale ĹťO teĹź ma niemaĹy wpĹyw na wyniki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tu siÄ kĹania późne przejĹcie na ĹťO. NiemaĹy, piszemy razem (nie z przymiotnikiem).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
Teraz coĹ z tym "nie" pokrÄcili i moĹźna piasaÄ po staremu, albo "odprzymiotnikowo" - wszystko razem, a coĹ tam osobno. Trzeba gdzieĹ to odszukaÄ i poczytaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Odszukam i poczytam, trzeba siÄ doksztaĹcaÄ , lepiej późno, niĹź wcale.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
Czy znacie wyniki...
Brawo Krzychu!!! a rodzicom szczerze gratuluje - wiem jaka to jest dla Was radocha
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
oreeeety! pieknie, gratulacje rodzicom, pozdro dla Krzysia, no i powodzenia to powinno dac do myslenia calej szkole, a paniom stolowkowym w szczegolnosci. [ja dzis 3ci dzien w nowej "szkole", czuje sie troche jak Krzys, zbieram same "piatki" , dziekuje dr. Kwasniewski wlasnie wciagnelam pyszny budyn zoltkowo-smietankowy, moj sok z gumijagod dla Ubermensch mozna sie z tego smiac, ale takie sa fakty - ten rodzaj odzywiania bardzo sprzyja mysleniu]
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
ŝóĹtka na Ĺmietance to podstawa suplementacji.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie tylko szkoĹy .
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
No prosze, takie dziecko to prawdziwy skarb.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...No prosze...
Ja sie bardzo ciesze, jak widze inteligentne dzieci, natomiast "bucowate i obce" wyraznie mnie irytuja! Moze jestem dziwny?Â
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
ZbliĹźajÄ
siÄ róşne Konkursy, róşnego szczebla. Czas odĹwieĹźyÄ wÄ
tek! PS iloĹÄ jajek w lodĂłwce jest znana, na patelni teĹź! Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MĂłj najmĹodszy syn ostro przygotowuje siÄ do "Alfika". CĂłra zakwalifikowaĹa siÄ do powiatowego konkursu z historii Polski. Ciekawa jestem jak im pĂłjdzie? Ale nie jest to taki poziom jak u Krzysia. No ale ja od nich wiÄcej nie wymagam - w koĹcu oni nie urodzili siÄ Optymalni..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
iloĹÄ jajek w lodĂłwce jest znana, na patelni teĹź!  U nas w lodĂłwce nie znana (w przybliĹźeniu ..duĹźo). A na patelni dzisiaj byĹo na razie 5. Syn zjadĹ, cĂłra - jak ma na rano, to nie chce nic jeĹÄ, a ja jem dopiero tak ok. jednastej- do tej pory tylko kawka.
|
|
|
|
|
|
|
|