admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Siedmiolatków w szkole też niewiele uczą, mniej więcej tego co poprzednio sześciolatków w przedszkolnej zerówce. Mam sąsaiada, który od września do szkoły poszedł. Ta "reforma" jest równaj w dół. Taki syndrom ((
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
PS ilość jajek w lodówce jest znana, na patelni też! Znowu kogel-mogel?
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W międzyczasie zapomnieli jak to miało być , nie nowina.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak kiedyś szukałam w książkach produktów spożywczych, które mają najwięcej witamin i minerałów - to okazywało się, że najzdrowsze są te, które są najbardziej "szkodliwe"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
W tym roku szkolnym Organizator zapowiedział, że z braku funduszy nie odbędzie się Konkurs "Kwadratura koła". Szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak dzieciaki płacą za udział w konkursie. Co prawda niewiele, ale płacą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Szkoda, bo KK zapowiadał w tym Konkursie podium w tym roku, a tu takie rozczarowanie Kangur(ek) - to nie to.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale najpierw będzie "Alfik", a "Kangurek" chyba na wiosnę?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiem co KK ma wspólnego z tymi konkursami?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"renia" bo tobie "KK" kojarzy się chyba z symbolami smutnej wiary w klasach wykładowych...?, a mnie z konkretnymi dwiema, bliskimi mi osobami! PS "KK" - to dla mnie też "Książka Kucharska 700 przepisów", ale to już z kontekstu można wnioskować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"admin" Przepraszam, źle zrozumiałam skrót KK Nie wiem czemu skojarzyłam z Kościołem Katolickim i myślałam, że jakąś nagrodę funduje. Jeszcze raz przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiem co KK ma wspólnego z tymi konkursami?
Już wiem, że bardzo dużo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest edukacja..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Żyć w zdrowiu i radości, nie umierać! A jeśli, to choćby i dziś, jeśli pora! Godnie, jak na Człowieka przystało...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piszę do szkoły pracę z "Komunikacji społecznej" na temat dowolnej wartosci. Ja wybrałam zdrowie - jako wartość, pracę mam prawie napisaną, ale jeszcze dopiszę o ŻO i stosunku medycyny do tego zagadnienia. Jestem ciekawa reakcji profesora..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Bo każdy dzień jest godny - godnego Człowieka!
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2886
|
Żyć w zdrowiu i radości, nie umierać! A jeśli, to choćby i dziś, jeśli pora! Godnie, jak na Człowieka przystało... Moja Mamusia mawiała: "Pracuj tak jak byś miał żyć 100 lat, a postępuj tak jakbyś miał jutro umrzeć."
|
|
|
|
|
|
|
|