renia
|
Pamiętam jak mi szwagier ze Stanów mówił, że nasze lodówki to są śmiesznie małe w porównaniu z tymi amerykańskimi szafami chłodniczymi. Jedzenie też tam jest w znacznie większych opakowaniach pakowane. Mleko w kilku litrowych kartonach...Wiadomo Ameryka...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo, kraj wielkich potrzeb. Potrzeb na miarę konsumenta.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...$... Oczywiście chodzi o tzw. szybkie $.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
My zawsze chcieliśmy mieć Amerykę. A teraz co?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobre wiesci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla mnie super
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć? Nie, nie mogę zacząć
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć? Nie, nie mogę zacząć A jak zaczniesz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć? Nie, nie mogę zacząć A jak zaczniesz? Mam nadzieję, że nie zacznę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć? Nie, nie mogę zacząć A jak zaczniesz? Mam nadzieję, że nie zacznę Jeden za dużo a dwa za mało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć? Nie, nie mogę zacząć A jak zaczniesz? Mam nadzieję, że nie zacznę Jeden za dużo a dwa za mało. Po pierwszym mdli, po ostatnim telepie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobre wiesci Tylko dla tych co umieją umiarkowanie. Dla tych co umieją w ogóle - kicha... A co ? Nie możesz skończyć? Nie, nie mogę zacząć A jak zaczniesz? Mam nadzieję, że nie zacznę Jeden za dużo a dwa za mało. Po pierwszym mdli, po ostatnim telepie Owszem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie moge sie doczekac jutrzejszego treningu Bedzie moc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zbiggy
Go
|
Nie moge sie doczekac jutrzejszego treningu Bedzie moc a co bierzesz małpeczkę na trening?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie moge sie doczekac jutrzejszego treningu Bedzie moc a co bierzesz małpeczkę na trening? Niedługo każdy kulturysta będzie do przedtreningówki kielicha wlewał A do szejka po, dwa
|
|
|
|
|
|
|
|