markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Zbyt wysoki poziom testosteronu upośledza procesy myślowe, a regularne jego pozbywanie się wpływa wybitnie na poprawę czynności CUN. Na pubmed są liczne badania na ten temat. PS obcowanie z kobietą pozytywniej wpływa niż onanizm - tak dla ścisłości. Jestem bardzo ciekaw jak to się ma do procesów myślowych u Kopernika,Staszica,Sedlaka.Przecież wszyscy po kolei to księża.O upośledzenie,nie ma ich co posądzać A Fromm był trzy razy żonaty,nie dawał rady Osobiście go rozumiem......
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Brak żony nie oznacza braku aktywności. Żona u boku nie implikuje tejże Aktywność lub jej brak ma pomijalny wpływ na poziom testosteronu, ale zasadniczy na myślenie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jestem,wiec mysle-slab(n)e... Dlatego na szybko bez gotowania,kolo ratunkowe na 'S',aby podtrzymac ískre zycia 'pastucha'., @nie szukac na DD gdyz sie nie znajdzie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aaa jeśli pastwicho, to na "s" tylko strach lub stres może iskrę podtrzymać, ale na jak długo nie wiem, ponieważ mogę się mylić. Pewnie na tyle, żeby "... cyt, iskierka zgasła..."
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
S jak ser,ktory nie wymaga obrobki-to kolo ratownicze,aby ískre podtrzymac samobrona he he akta tajne przez poufne.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Biała rasa w ciemię bita nie jest Uczyła się od "najlepszych"......
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Biała rasa w ciemię bita nie jest Uczyła się od "najlepszych"...... ...A instynkty dopełniły reszty.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No tak, w lesie sera nie ma, ale ... pastwisk przecież też tam nie za wiele.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bo ta planeta jest dziwna, mówię proszę Radzia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Znaczy się nieprzystosowana tak jakby pod wypas dla ponad siedmiu mld.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo ta planeta jest dziwna, mówię proszę Radzia. Ja sobie uknułem plan żeby wywlec od Mariusza kim są wg. niego ci "najlepsi", ale nic się nie stało zahaczę raz jeszcze. I stąd ten las do Was obu przysunąłem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Podobni nie po to wybito tyle ssaków,aby homo sapiens civilis nie mógł się "siać" jak chwasty. I teraz mam dylemat... Czy Ci, co dobrze życzą "naturze" pochodzą od zwierząt czy od ........ Książki to jednak zmieniają światopogląd
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Póki co kąpać się może znacznie więcej.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Podobni nie po to wybito tyle ssaków,aby homo sapiens civilis nie mógł się "siać" jak chwasty. I teraz mam dylemat... Czy Ci, co dobrze życzą "naturze" pochodzą od zwierząt czy od ........ Książki to jednak zmieniają światopogląd Ty tutaj swoimi dylematami starszych nie kokietuj - patwiskowi to ci "najlepsi"? Kluczysz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo ta planeta jest dziwna, mówię proszę Radzia. Ja sobie uknułem plan żeby wywlec od Mariusza kim są wg. niego ci "najlepsi", ale nic się nie stało zahaczę raz jeszcze. I stąd ten las do Was obu przysunąłem. Anunnaki ich zwą, Ludzie Gwiazd.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo ta planeta jest dziwna, mówię proszę Radzia. Ja sobie uknułem plan żeby wywlec od Mariusza kim są wg. niego ci "najlepsi", ale nic się nie stało zahaczę raz jeszcze. I stąd ten las do Was obu przysunąłem. Anunnaki ich zwą, Ludzie Gwiazd. Ta podpowiedź mnie nie zadowala. Znaczy... małej wiary jestem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ta podpowiedź mnie nie zadowala. Znaczy... małej wiary jestem. To tak jak ja Więc co nam pozostało .......? Czekać cierpliwie na...!! Wte czy wewte 120 lat phi poczekam
|
|
|
|
|
|
|
|
|