Gavroche
|
Zyon potrafi mi nerwa ruszyć, jak mało kto A potem się okazuje, że on tak przekornie bronił jakiejś tezy, wcale w nią nie wierząc
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gavro mnie zrugal, ze sie na niczym nie znam i sie skonczylo A chcialem pomoc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Zyon potrafi mi nerwa ruszyć, jak mało kto A potem się okazuje, że on tak przekornie bronił jakiejś tezy, wcale w nią nie wierząc Nie wiesz co sie wtedy robi? Mam nową stopkę: 1. Zaloguj się 2. Szukaj, przeszukaj ostatnie, np. 1 dzień, tematy, szukaj 3. Ignoruj: Zyon
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ani ignorantów...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiadomo, ze ignory i tak nie dzialaja To byl tylko wzor raportu Ale za to najlepszy z najlepszych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wiadomo, ze ignory i tak nie dzialaja To byl tylko wzor raportu Ale za to najlepszy z najlepszych Fakt. Ale Adaśko trochę broni optymalnych ostatnio. Trzeba oddać sprawiedliwość
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On chyba też tylko dla przekory to robi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie Optymalnych, tylko swojej żurawiny, cebuli, szpinaku i karkówki na smalcu pieczonych, zgodnie z goldproporcjumem ... Biedulek, nie wiem jaką mu kto z Optymalnych krzywdę zrobił, ale ma straszną traumę i "opty"-uczulenie! Ale może mu kiedy przejdzie, jak wydorośleje mentalnie? PS ale ładnie wyliczanki robi - prawie jak Krzysiek!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I mikrowele, prosze nie zapominac, bo sie misiek obrazi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie Optymalnych, tylko swojej żurawiny, cebuli, szpinaku i karkówki na smalcu pieczonych, zgodnie z goldproporcjumem ... Biedulek, nie wiem jaką mu kto z Optymalnych krzywdę zrobił, ale ma straszną traumę i "opty"-uczulenie! Ale może mu kiedy przejdzie, jak wydorośleje mentalnie? PS ale ładnie wyliczanki robi - prawie jak Krzysiek! Wczoraj dostałam do rozwiązania zadanie szóstoklasisty (z konkursu) z basenem i wrzuconym do niego sześcianem (o ile poziom wody się podniósł) i ...poległam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Archimedes - trzeba tylko znać gęstość, wymiary sześcianu i basenu jeśli woda była słodka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale trzeba wiedzieć jak słodka aby wyliczyc gęstość
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie! I "adampio" jest od tego specjalistą.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Hydromechanikę ma pewnie w małym palcu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zyon potrafi mi nerwa ruszyć, jak mało kto A potem się okazuje, że on tak przekornie bronił jakiejś tezy, wcale w nią nie wierząc Męskie sprzeczki są niezmiennie fajowskie. Bo tak jakoś ogólnie to sformułował Na wszelki wypadek, są odpowiedzi na niemal wszystko Ech, dobrze czasem popisać głupoty, tak lekko się robi A jak dobrze jest je czasem poczytać! To myśl wypożyczona od tej "opcji", która twierdzi, że najlepiej jest uczyć się na cudzych błędach. Nawet tych dobrych.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
@Kotas, wybacz śmieci w Twoim wątku, ale to podobno męska konieczność. ...
I co- można? I co- da się?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zyon potrafi mi nerwa ruszyć, jak mało kto A potem się okazuje, że on tak przekornie bronił jakiejś tezy, wcale w nią nie wierząc O cholerka, to juz rok ponad... Dobrze, ze nie chciales zadnej ustawki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|