Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze, że to wstawiasz na Twoim blogu. Dużo osób go czyta i ktoś może na tym skorzystać...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Dobrze "skondensowane" wiadomości... całkiem optymalne BTW
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no, no, karwa tylko czekal, teraz sobie pouzywa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Gdzie dowody?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie! To sknadlicznie niepowazne! Czy to w ogole sa autoryzowane czy nieautoryzowane twierdzenia!?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Choroba albo w ogóle nie występowała, albo w ogóle się nie cofa...to pewnie jest tylko taka fatamorgana albo chatacygana...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
zawsze mozna sprawdzic podaz bialka, jezeli jest >30 to to zadna optymalna jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jeśli nie ma dokumentacji to powinien być przynajmniej jeden świadek koronny i jeden świadek Jehowy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
zawsze mozna sprawdzic podaz bialka, jezeli jest >30 to to zadna optymalna jest
No i o żurawinie nic nie wspominał... To jest chyba falsyfikat...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Mam pełną dokumentację od 2009 roku albo i wcześniej. Jak będę miał czas to poskanuję wszystko i będę trzymał w zanadrzu na wszelki czas
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
A ktoś może się orientuje jak długo trzymane są w szpitalu zdjęcia po arteriografii?
Bo jak wychodziłem 3 lata temu ze szpitala po arteriografii i wlewach prostawazyny to zostawiłem je w szpitalu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam pełną dokumentację od 2009 roku albo i wcześniej. Jak będę miał czas to poskanuję wszystko i będę trzymał w zanadrzu na wszelki czas RG, ja Ci wierzę, bo wiem po sobie, że DO leczy. Po co byś miał kłamać? Mi nic nie musisz udowadniać. Żartowałam, powtarzam tylko słowa przeciwników DO. Im nawet jak pokażesz dokumenty to i tak nie uwierzą. Powiedzą, że albo te przed albo te po chorobie są źle wykonane (tak mi lekarka powiedziała i tak na Teresy blogu piszą). Że nie było choroby albo nie ma wyleczenia. Bodajże dr Ashkar przedstawił swoją dokumentację medyczną wyleczenia z nowotworu a i tak jemu nie uwierzyli i wyśmiewali go. A lekarzy polecających jego metodę leczenia karali...zwolnieniem z pracy...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Reniu, wiem, że żartowałaś. Nie mniej dopisałem, że posiadam dokumentację
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak dochtor placebo powiem tak: nigdy nie był RG chory na miażdżycę, był tylko źle zdiagnozowany, bo "opty"-dieta nic nie leczy.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Jak dochtor placebo powiem tak: nigdy nie był RG chory na miażdżycę, był tylko źle zdiagnozowany, bo "opty"-dieta nic nie leczy. No... proszę i w sekund 5 zostałem wyleczony Dobrze wiedziałem, że jak do Was dołącze to zmieni to moje całe dotychczasowe życie
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ja bym jeszcze dodal, ze musial ja zle stosowac, bo nie dosc, ze jeszcze zyje, to nie zrujnowal sobie zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
|