|
|
Blackend
|
No, obydwaj ma sie rozumieć
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Panie Stanisławie, przesyłka dotarła. Serdecznie dziękuję, szczególnie za dedykację.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja zamawiałam tą kiążkę 4 albo 5 dni temu i jeszcze jej nie mam... chyba przez te ciągłe "weekendy"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak napisałam to pomogło... od razu przyszła... Książka ta jest bardzo ładnie wydana. Zaskoczyłeś mnie miło "kristan" dedykacją... bardzo, bardzo dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Panie Stanisławie, przesyłka dotarła. Serdecznie dziękuję, szczególnie za dedykację.
Jak napisałam to pomogło... od razu przyszła... Książka ta jest bardzo ładnie wydana. Zaskoczyłeś mnie miło "kristan" dedykacją... bardzo, bardzo dziękuję... Miło mi.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super. Gratuluję...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Również gratuluję. Niestety dopiero za dwa miesiące ją zamówię, bo nadal pracuję w Niemczech i nie mam za dużo czasu oraz dobrego dostępu do internetu. Właśnie takimi konkretnymi działaniami jak wydanie książki najlepiej propaguje się DO.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Wszystkie książki Dra Kwaśniewskiego czytałem "jednym tchem" , choć nocnym Markiem nigdy nie byłem i nie będę. W takim samym stylu starałem się napisać - JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! Udało się Świadczą o tym bezpośrednie rozmowy , rozmowy telefoniczne i emaile. Oto jeden z nich: "Dziękuję bardzo za książkę, którą otrzymałam we wtorek i prawie całą przeczytałam. Wczoraj pożyczyłam mamie i ona ją teraz studiuje. Bardzo ładnie wydana i napisana tak ze nie można sie oderwać od czytania. A po czytania aż chce się wypróbowywać kolejne przepisy. Dziękuję i życzę powodzenia w wydawaniu następnych lektur. Z poważaniem Barbara L." Ponadto w wydaniu tym zamieściłem tekst , który "trafił" do mnie dopiero dwa miesiące temu. Była to Swoista Inspiracja Mojego Przyjaciela do jego ukazania , jak i do ukazania następnych stronic , innych pozycji książkowych. Złożone w jedną nową całość , uwolniły definitywnie chorą , z wściekłym atakiem ostrej białaczki szpikowej w ciągu dwóch miesięcy(bez leków i "chemii") News z pełną dokumentacją znajdzie się na www.jedzoptymalnie.pl , oraz na obecnym forum. Są również inni zainteresowani...ale powoli Będzie o tym dość głośno, będzie o tym jak to pewien tech.mech obr. skr - którym nigdy nie był , zakpił sobie z tak na pozór poważnej choroby i...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim samym stylu starałem się napisać - JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! Udało się Kristan, tutaj to przesadziłeś ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stylowi Doktora to nikt nie dorównuje...
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
W takim samym stylu starałem się napisać - JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! Udało się Kristan, tutaj to przesadziłeś ... Reniu, ja już wcześniej to zauważyłam , że Krystian przesadza...W Bilijenej księdze przypowieśći jest napisane,że " Pisania ksiąg nie ma konca " Święta prawda. Po co pisać, skoro to już zostało napisane? Odpowiedz brzmi - tylko dla kasy...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Stylowi Doktora to nikt nie dorównuje... Wiem o tym , dlatego Go cenię. (Agatę Christine niektórzy również czytają "jednym tchem" - nie rozumiem aluzji...)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uważam, że jest to zarozumiałością utożsamianie przez Ciebie własnego pisania z pisaniem Doktora Kwaśniewskiego. Zabrzmiało to mało skromnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oj tam, oj tam - ja tego tak nie odebrałem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oj tam, oj tam - ja tego tak nie odebrałem Ale uwaga! "Actum ne agas." W takim samym stylu starałem się napisać - JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! Udało się Kristan, tutaj to przesadziłeś ... Reniu, ja już wcześniej to zauważyłam , że Krystian przesadza...W Bilijenej księdze przypowieśći jest napisane,że " Pisania ksiąg nie ma konca " Święta prawda. Po co pisać, skoro to już zostało napisane? Odpowiedz brzmi - tylko dla kasy... Może tak być, ponieważ "Gratis accepistis, gratis date."
|
|
|
|
|
|
|
|