Autor
|
Wtek: JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! (Przeczytany 135252 razy)
|
renia
|
... nie rozumiem aluzji...)
Kristan, naprawdę Ciebie lubię, chociaż Ciebie nie znam z realu. Nie lubię niemiłych sytuacji na Forum. Jestem przekonana, że wszystko co robisz i piszesz ma służyć dobru. Ale czułam się w obowiązku napisać to co sądzę...powiało mi pychą...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ot i "Virtualii" ciąg dalszy...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Reniu , nie ważne jak piszą , ważne , że piszą Przerabiałem to po wielokroć w swoim życiu - zawsze z korzyścią. Pycha?! - nie znam tego słowa , choć to co niebawem przeczytasz... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pozdrawiam również...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu , nie ważne jak piszą , ważne , że piszą Przerabiałem to po wielokroć w swoim życiu - zawsze z korzyścią. Pycha?! - nie znam tego słowa , choć to co niebawem przeczytasz... Pozdrawiam. Kristan, jeśli mogę, to czy nie lepsza byłaby prostolinijność w miejsce prób intrygowania w sensie zachęcania, podniecania, budzenia ciekawości?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oj tam, oj tam - ja tego tak nie odebrałem Ale uwaga! "Actum ne agas." Może tak być, ponieważ "Gratis accepistis, gratis date." Radziu o to będzie trudno, bo pecunia non olet.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kristan, jeśli mogę, to czy nie lepsza byłaby prostolinijność w miejsce prób intrygowania w sensie zachęcania, podniecania, budzenia ciekawości?
Marketing musi iść pełną parą? Zgadza się. A etyka?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba zarabiać, bo to jedyna metoda na dziurę budżetową...
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Uważam, że jest to zarozumiałością utożsamianie przez Ciebie własnego pisania z pisaniem Doktora Kwaśniewskiego. Zabrzmiało to mało skromnie... dr. Kwaśniewski jest geniuszem jesli chodzi o żywienie, ale nie przesadzaj Reniu co do stylu. Dla jednego jeden autor bardziej zrozumialy , a dla drugiego inny. Mysle, ze nie trzeba sie czepiac stylu. Ktos moze sie ze mna niei zgadzac, ale jak dla mnie to ksiazka W.Sławek jest bardzo czytelna- dla zupelnych laikow w temacie zrozumiala. Oczywiscie wiadomo ,ze kolejni autorzy niczego nowego nie wymyslili tylko czerpią z wiedzy Jana Kwasniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... nie ważne jak piszą , ważne , że piszą Przerabiałem to po wielokroć w swoim życiu - zawsze z korzyścią. ... Każdy handlarz to wie. Reklama dźwignią.... Kristan. Uważam się za osobę życzliwą i omylną, wobec czego zastosuję się. Z korzyścią dla Ciebie będę tu pisał- wybacz, że tylko w miarę moich możliwości. ... Jestem przekonana, że wszystko co robisz i piszesz ma służyć dobru. Ale czułam się w obowiązku napisać to co sądzę...powiało mi pychą...
A ja nie jestem jeszcze przekonany. Reniu! Ku pokrzepieniu- mój Przyjaciel nigdy nie był handlarzem i nie jest handlarzem (wiem to- z jedynego, znanego mi, pewnego źródła), więc nie jest w stanie myśleć i tym bardziej pisać jak handlarz. A to, co Ci "powiało pychą", to tandeta i kupczenie właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Radziu o to będzie trudno, bo pecunia non olet.
Ja, ku własnemu zdumieniu rozumiem to tak- pieniądze nie pachną. I co z tym zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja, ku własnemu zdumieniu rozumiem to tak- pieniądze nie pachną. I co z tym zrobić? Ano nic nie robić, bo Tobie nie pachną a innym i owszem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja, ku własnemu zdumieniu rozumiem to tak- pieniądze nie pachną. I co z tym zrobić? Ano nic nie robić, bo Tobie nie pachną a innym i owszem. O masz! A ja, przed chwilką, pomoc zaoferowałem- Kristanowi. Ale co tam, wystarczy że będzie mi wdzięczny, a to nie pieniądz- przecież.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Uwazam, ze takie ksiazki sa potrzebne- prosty przekaz dla wielu. Jak sie komus nie podoba to nie musi kupic, ja kupilem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Etyka? Za kilka lat będzie reliktem przeszłości ...
Jeżeli tylko taka jest Twoja wola, to czemu nie. "Etyczne Dinozaury" nie są przecież pod ochroną, więc mogą wyginąć albo nie- tak właśnie rozumiem wolność wyboru. Chyba, że się z tym- co sam napisałeś w cytacie, nie zgadzasz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wdzięczność za wdzięczność. Można?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to nie przeszkadza, ale załączniki umieszcza się tu samodzielnie i po miesiącu są kasowane, bo miejsce na serwerze mam ograniczone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|