RafałS
|
...Nie figowy, a klonowy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ostatnie dni wakacji spędziłem w Małopolsce- w wiosce Wilkowisko, wiesz gdzie to? Tam Ludzie płotów nie stawiają, bidoki jedne.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiem gdzie ta Małapolska, z grubsza . W Alpach też płoty zaniedbują bo doszli do wniosku że żaden płot nie odda ich bogactw.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I dalej korzystając z dobroci Drzewa kontynuuję. Od dawien dawna- po wsiach, zabawiano się w podobny sposób jak ten: http://www.zabawydladzieci.com.pl/jawor-jawor-jaworowi-ludzie/... "A ja wiem co się zepsuło". Bo to {o "Robin Hood'zie" jest bajanie- tym co go bieda o żerowanie na ich wielkiej stracie posądzała. }* Ale to traktować należy jako drobny przykład. O aniołku i diabełku idących w pole- też. *- mogę zrobić z tego arcynudną epopeję.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jaworek, jaworek, z jeziuraaaaa. W kupie siła.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zbieram na się tę kupkę, może coś- choć w gniewie- uradzą. ...Nie figowy, a klonowy. Ech Młodzi, niechętnie pozwalacie starszym poswawolić beztrosko między Wami. Rozumiem. Jest skutek, była i przyczyna. Jednak odważę się na stwierdzenie- Beskidy, Alpy jednako bajeczne- są! Ituitu bowiem znajdziesz bezpieczny asfalt, po którym rowerem nieco ciężej się jedzie niż w butach paraduje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ituitu bowiem znajdziesz bezpieczny asfalt, po którym rowerem nieco ciężej się jedzie niż w butach paraduje. Z góry, czy pod górę? Bo jeśli pod górę, to owszem. Jeśli zaś z góry, to niekoniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To zależy, z której strony góry się wjeżdża, a po której chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rzadko zaglądam na forum , ot tylko tak. Jestem zajęty i nie dysponuje nadmiarem czasu. To co przeczytacie niebawem uwiarygodni to co napisałem w newsie i zadowoli "bandę szaleńców"-tych od Fromma , oraz całą rzeszę innych. Moja "bohaterka" ma się doskonale. Nastąpiła pełna remisja. Pozytywny szok na korytarzach szpitalnych odbija sie coraz szerszym łukiem. Tego zataić się nie da. "Schemat kristana 3x42" to "chemioterapia" na miarę Nobla nadana przez Przekaz - jak napisałem. Załatwia to samo co chemioterapia nie psując niczego po drodze. Koszt żaden. Sama D.O. w/g nas nie wystarczy , choć bez niej przeżycie jest niemożliwe. Proszę o cierpliwość.
Gdybyś tylko zechciał jeszcze kiedykolwiek zrozumieć. Na pewnej Konferencji, pewna osoba rozprawiała jak rozprawiła się z białaczką i jeszcze pewnej lekarce zdołała pomóc- choć sama nie do końca zdaje sobie z tego sprawę. Nie mam jeszcze dokumentacji, dotyczącej tego wydarzenia, ale byłem, słuchałem ze zrozumieniem i zapamiętałem. Kup styczniowy numer "Optymalni", może nie zostanie to pominięte.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Gdybyś tylko zechciał jeszcze kiedykolwiek zrozumieć. Na pewnej Konferencji, pewna osoba rozprawiała jak rozprawiła się z białaczką i jeszcze pewnej lekarce zdołała pomóc- choć sama nie do końca zdaje sobie z tego sprawę. Nie mam jeszcze dokumentacji, dotyczącej tego wydarzenia, ale byłem, słuchałem ze zrozumieniem i zapamiętałem. Kup styczniowy numer "Optymalni", może nie zostanie to pominięte Nastąpi aktualizacja Jedz Optymalnie bądź zdrów?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panie Stanisławie, wyrazy współczucia! Widzę że jest Pan obecny na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Niebawem miną dwa lata jak odżywiam się Optymalnie. Nikt mnie nie namawiał na ten sposób żywienia. Sam znalazłem informację na temat ŻO. A dlaczego szukałem? Po prostu zacząłem "gubić" kondycję i stwierdziłem, że parę kilogramów mam za dużo. Kupiłem książki...i tak to się zaczęło. Po jakimś czasie zacząłem czytać to forum a dziś jestem z Wami Kilogramy zgubiłem, czuje się lepiej. A to zasługa między innymi Wasza, gdyż wiele przydatnych wskazówek przeczytałem w Waszych postach. A "kawa na ławę" była zawszę kropką nad przysłowiowym " i ". Staram się uważnie doczytywać sygnały organizmu i dostarczać mu wszystkiego, czego potrzeba w optymalnych proporcjach. Wagę mam pod ręką, ale nie korzystam z niej codziennie. Dzisiaj jednak postanowiłem siebie sprawdzić i wszystko poszło na wagę. Jestem zadowolony z wyniku - BTW - 1 - 3,24 - 0,54. Białka było 59 g . Chyba jeszcze za godzinę zjem jednego ziemniaka, bo ketony są na granicy. Jednak organizm nie jest zakwaszony, bo pH wynosi u mnie 7,387./ badanie z grudnia ur./ Zgodnie z tematem - JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! Czego wszystkim forumowiczom życzę
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gratulacje. Kawa na lawe to jest to Jak sie robi to badanie ph?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
jukor
Go
|
Gratulacje. Kawa na lawe to jest to Jak sie robi to badanie ph? Dzięki! pH krwi to jeden z parametrów gazometrii. Norma to 7,35 - 7,45
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Krwi!
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Jasne, że krwi Ale papierki wskaźnikowe moczu też są potrzebne do bieżącej kontroli.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gratulacje. Kawa na lawe to jest to Jak sie robi to badanie ph? Dzięki! pH krwi to jeden z parametrów gazometrii. Norma to 7,35 - 7,45 CZyli jakie o jakie badanie treba poprosic? Gazometrie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|