Radzio
Go
|
Kaloryfeki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wieszak i pośladki.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Jeśli można... wracam do tematu wątku i strony www z nią związanej. Otóż od pewnego czasu firma administrująca hosting www.jedzoptymalnie.pl zablokowała podstrony administracji(str. główna) i Kulinarii ze względu bezpieczeństwa , jak twierdzą po fakcie. Ponieważ sama strona powstała spontanicznie , kilkanaście lat temu i rzeczywiście może nie spełniać wymogów bezpieczeństwa. Zaproponowano mi jej przeróbkę za kilka tysięcy złotych , których akurat nie mogę nigdzie znaleźć , nawet w ...skarpecie , dlatego noszę się z zamiarem sprzedaży domeny www.jedzoptymalnie.plSam sentyment nie wystarczy... Dziękuje wszystkim odwiedzającym i serdecznie pozdrawiam Stanisław Dec
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli można... wracam do tematu wątku i strony www z nią związanej. Otóż od pewnego czasu firma administrująca hosting www.jedzoptymalnie.pl zablokowała podstrony administracji(str. główna) i Kulinarii ze względu bezpieczeństwa , jak twierdzą po fakcie. Ponieważ sama strona powstała spontanicznie , kilkanaście lat temu i rzeczywiście może nie spełniać wymogów bezpieczeństwa. Zaproponowano mi jej przeróbkę za kilka tysięcy złotych , których akurat nie mogę nigdzie znaleźć , nawet w ...skarpecie , dlatego noszę się z zamiarem sprzedaży domeny www.jedzoptymalnie.plSam sentyment nie wystarczy... Dziękuje wszystkim odwiedzającym i serdecznie pozdrawiam Stanisław Dec Życie
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Jeśli można... wracam do tematu wątku i strony www z nią związanej. Otóż od pewnego czasu firma administrująca hosting www.jedzoptymalnie.pl zablokowała podstrony administracji(str. główna) i Kulinarii ze względu bezpieczeństwa , jak twierdzą po fakcie. Ponieważ sama strona powstała spontanicznie , kilkanaście lat temu i rzeczywiście może nie spełniać wymogów bezpieczeństwa. Zaproponowano mi jej przeróbkę za kilka tysięcy złotych , których akurat nie mogę nigdzie znaleźć , nawet w ...skarpecie , dlatego noszę się z zamiarem sprzedaży domeny www.jedzoptymalnie.plSam sentyment nie wystarczy... Dziękuje wszystkim odwiedzającym i serdecznie pozdrawiam Stanisław Dec Sentyment wziął górę - dogadałem się (dziękuje za oferty-proszę jeszcze o chwile cierpliwości ,a nowy system opanuje www.jedzoptymalnie.pl
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Gotowe w nowej szacie graficznej i z wyszukiwarką. Jest tam wszystko , co potrzebne jest na optymalnej drodze życia , łącznie z "schematem kristana 3x42". Do tego jednak potrzebny jest "klucz". Teraz moje myśli i słowa skierowane są na Fundację. Na czyny przyjdzie odpowiedni moment , za... przyzwoleniem mojej Krysieńki .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"3x42"? Brzmi jak jakaś formuła na stworzenie kamienia filozoficznego
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
"3x42"? Brzmi jak jakaś formuła na stworzenie kamienia filozoficznego martwociagowy dyplomata
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"3x42"? Brzmi jak jakaś formuła na stworzenie kamienia filozoficznego Aż mi wstyd, że ja do tej pory żadnej formuły nie wymyśliłam...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz. Jako 16 latek to uwierzę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz. Wychodzi formuła 19...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz. Jako 16 latek to uwierzę
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
No cóż...niektórym brakuje jeszcze kilka "beczków" zasolonej słoniny , aby kumać prawidłowo. Do "klucza" jeszcze daleko... Jest takie stare powiedzonko: Psy szczekają , karawana jedzie dalej Łone już nie szczekają , a prawie wyją! - Lubię tak
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To wygląda na syndrom obszytego strachem psa. Z tego młyna skrobi nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No cóż...niektórym brakuje jeszcze kilka "beczków" zasolonej słoniny , aby kumać prawidłowo. Do "klucza" jeszcze daleko... Jest takie stare powiedzonko: Psy szczekają , karawana jedzie dalej Łone już nie szczekają , a prawie wyją! - Lubię tak Właśnie, niektórym jeszcze dużo brakuje, aby kumać. Jest inne stare powiedzonko: "Lepsze" jest wrogiem dobrego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jest tam wszystko , co potrzebne jest na optymalnej drodze życia , łącznie z "schematem kristana 3x42".
Gdzie ten schemat? Przeczytalem cala stronke i nie znalazlem, pomocy!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jest tam wszystko , co potrzebne jest na optymalnej drodze życia , łącznie z "schematem kristana 3x42".
Gdzie ten schemat? Przeczytalem cala stronke i nie znalazlem, pomocy! Klucz, nie masz klucza, bo za mało beczek masz
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Gdzie ten schemat? Przeczytalem cala stronke i nie znalazlem, pomocy! Ja też żadnego schematu nie mogę się doszukać. Coś ten kristan kręci, albo jemu się kręci...
|
|
|
|
|
|
|
|