Autor
|
Wtek: JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! (Przeczytany 135207 razy)
|
kristan
Go
|
A już podaję Najpierw Alfred Nobel , nie w tym to nastepnym wcieleniu , chyba , ze klucz zadziała
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taaaa, już parę głupot od Ciebie czytałem Lekarstwo na białaczkę, które szło i szło i nie doszło... Nieźle odlecialeś kolego.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pitolisz jak kaznodzieja na peyotlu Masz jakieś spektakularne odkrycie, to się nim dzielisz, jak Doktor, o którym tak piejesz Nie chcesz się dzielić, to milczysz, Twoja sprawa. A nie rzucasz jakieś zawoalowane hasła i półsłówka, niczym Mason z zespołem Downa, pragnąc, czego? Zainteresowania, podziwu? Jak na razie to uśmieszek politowania
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze?!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To też można otwarcie powiedzieć: "Mam coś tak zajebistego, że zmieni to losy świata, niestety to kosztuje, kto wchodzi"? Ale jak to w życiu bywa, góra urodziła mysz, i to w wielkich bólach.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Reklama dźwignią handlu?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
To też można otwarcie powiedzieć: "Mam coś tak zajebistego, że zmieni to losy świata, niestety to kosztuje, kto wchodzi"? Ale jak to w życiu bywa, góra urodziła mysz, i to w wielkich bólach. A widzisz Panie, na początku swojej optymalnej przygody dałem się nabrać kristanowi, i wszedłem w to. "Krowa która dużo ryczy, mało mleko daje" Drugiego razu nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Reklama dźwignią handlu? W zasadzie nic złego w tym nie ma... Tylko napięcie kiepsko stopniowane, panie reżyserze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To też można otwarcie powiedzieć: "Mam coś tak zajebistego, że zmieni to losy świata, niestety to kosztuje, kto wchodzi"? Ale jak to w życiu bywa, góra urodziła mysz, i to w wielkich bólach. A widzisz Panie, na początku swojej optymalnej przygody dałem się nabrać kristanowi, i wszedłem w to. "Krowa która dużo ryczy, mało mleko daje" Drugiego razu nie będzie. Ja nawet nie wiem o co chodzi. Pamiętam tylko, jak żona Kristana, świeć jej Panie, była chora, to miało być rozwiązanie wszystkich cierpień podane, już za chwileczkę, już za momencik, który trwał i trwał i trwa nadal. Brednie jakieś z tego wychodzą, jak Wróżbicie Pawłowi po 23.00
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A już podaję Najpierw Alfred Nobel , nie w tym to nastepnym wcieleniu , chyba , ze klucz zadziała Nie bardzo rozumiem, zacheciles do czytania strony i napisales, ze jest tam wszystko lacznie ze schematem. Zatem wiedziony ciekawoscia przeczytalem calosc i nie znalazlem tego schematu. Teraz sie pytam gdzie on jest a ty mi mowisz, ze mnie oszukales, bo go tam nie ma? Troche dziwne postepowanie, to sie nazywa nieuczciwe praktyki akwizytorskie majace na celu nagonienie klikalnosci strony. Po co to robisz w takim razie, oferujesz zludzenia? Czekasz na jakies prosby czy finansowe gratyfikacje, za ten schemat czy o co chodzi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
M.in napisałem , że wiedzą o tym wszyscy , ale nie wie nikt(dychotomia). Kilkaset tysiecy odkryć na forach winno przekonać czytających , ale nie przekonało , zatem czego ode mnie wymagasz?
Szkoda , że nie wiesz o tym , że WIESZ!!!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Szkoda,ze Ty nie wiesz,ze nie wiesz...!!!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ja nawet nie wiem o co chodzi.
hehe, to spójrz na pierwszy post, albo lepiej na tytuł wątku. Reklama była sprawna, cena kosmiczna, nakład wyczerpany, zawartość taka se delikatnie mówiąc. Może te "schematy" to zapowiedź kontynuacji?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jest tak, jak Tygrysy Trollingu lubią najbardziej! Pitoling ludzki ograniczony jedynie zawartością zbioru X(dychotomia), gdzie A- to ci, którzy wiedzą, a B- ci, którzy ... nie wiedzą. Logiczne uzasadnienie: nie można "wiedzieć" i "nie wiedzieć" jednocześnie, co powoduje, że podzbiory wykluczają się wzajemnie tworząc zrównoważoną całość- zbiór X.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nawet nie wiem o co chodzi.
hehe, to spójrz na pierwszy post, albo lepiej na tytuł wątku. Reklama była sprawna, cena kosmiczna, nakład wyczerpany, zawartość taka se delikatnie mówiąc. Może te "schematy" to zapowiedź kontynuacji? Ja zawsze powtarzałem, że starszy Kwaśniewski to miał jaja, a wszyscy inni naśladowcy, co to "frontem do klienta" z chlebkami, oliwkami, kajzerkami, suplementami i innymi atrybutami stopniowego przechodzenia na DO, to troki od kaleson Z perspektywy czasu to Doktor mógł tylko mąkę od początku wywalić, i chyba tam jeszcze mleko było i margalina, ale to dawno i nie prawda...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
M.in napisałem , że wiedzą o tym wszyscy , ale nie wie nikt(dychotomia). Kilkaset tysiecy odkryć na forach winno przekonać czytających , ale nie przekonało , zatem czego ode mnie wymagasz?
Szkoda , że nie wiesz o tym , że WIESZ!!!
Kristan, czytam bardzo duzo, mysle, ze ponad srednia przecietna, bo w tym roku przekrocze grubo np setke ksiazek. Czytam tez mnostwo rzeczy w internecie, artykulow, opracowan etc. Czy jestem wystarczajaco madry, zebys mi podal link? Nie bardzo rozumiem to co piszesz z tym Noblem, oczekujesz dla siebie zaszczytow i uznania, zatem twoja postawa ma swiadczyc o interesownosci? Bo jezeli dr. Kwasniewski tez by tak chcial czekac do Nobla zazdrosnie strzegac swojego odkrycia, to ty bym nigdy nie odkryl tego swojego odkrycia i nikt w ogole by z niego nie skorzystal. Abstarhuje juz od tego, ze Nobel ostatnimi czasy mocno sie zdewaluowal i wrecz stal sie posmiewiskiem i narzedziem spoleczno-politycznych gierek i naciskow a gwozdziem do trumny bylo danie tej nagrody Obamie, ktory za pomoca drono bombarduje afganskie i iranskie wioski. Wiec jezeli mozesz oczywiscie, czy twoja pomoc jest bezinteresowna czy nastawiona na finansowe gratyfikacje, bo np jezeli ktos jest chory i chcialby wyzdrowiec, to oczywiscie ty nie podasz tej swojej formuly, ktora tak reklamujesz? Szczerze mowiac to nie rozumiem tego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
... Kilkaset tysiecy odkryć na forach winno przekonać czytających , ale nie przekonało , zatem czego ode mnie wymagasz? ...
Jestem w trolloraju. Ha! Ale ... "przed starszego nie polezę". Podzbiory A i B całkowicie opanowały zawartość zbioru X. Dot. dychotomii.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Wiec jezeli mozesz oczywiscie, czy twoja pomoc jest bezinteresowna czy nastawiona na finansowe gratyfikacje, bo np jezeli ktos jest chory i chcialby wyzdrowiec, to oczywiscie ty nie podasz tej swojej formuly, ktora tak reklamujesz? Szczerze mowiac to nie rozumiem tego.
co tu rozumieć? z całym szacunkiem, ale gość pitoli jakieś banialuki, w sobie tylko znanym celu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|