Autor
|
Wtek: JEDZ OPTYMALNIE - Bądź zdrów! (Przeczytany 135241 razy)
|
Radzio
Go
|
Ja nawet nie wiem o co chodzi.
hehe, to spójrz na pierwszy post, albo lepiej na tytuł wątku. Reklama była sprawna, cena kosmiczna, nakład wyczerpany, zawartość taka se delikatnie mówiąc. Może te "schematy" to zapowiedź kontynuacji? Ja zawsze powtarzałem, że starszy Kwaśniewski to miał jaja, a wszyscy inni naśladowcy, co to "frontem do klienta" z chlebkami, oliwkami, kajzerkami, suplementami i innymi atrybutami stopniowego przechodzenia na DO, to troki od kaleson Z perspektywy czasu to Doktor mógł tylko mąkę od początku wywalić, i chyba tam jeszcze mleko było i margalina, ale to dawno i nie prawda... Całuśny mój. Ma!!! Ma jaja.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nic Panie nie poradzisz...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nawet nie wiem o co chodzi.
hehe, to spójrz na pierwszy post, albo lepiej na tytuł wątku. Reklama była sprawna, cena kosmiczna, nakład wyczerpany, zawartość taka se delikatnie mówiąc. Może te "schematy" to zapowiedź kontynuacji? Ja zawsze powtarzałem, że starszy Kwaśniewski to miał jaja, a wszyscy inni naśladowcy, co to "frontem do klienta" z chlebkami, oliwkami, kajzerkami, suplementami i innymi atrybutami stopniowego przechodzenia na DO, to troki od kaleson Z perspektywy czasu to Doktor mógł tylko mąkę od początku wywalić, i chyba tam jeszcze mleko było i margalina, ale to dawno i nie prawda... Całuśny mój. Ma!!! Ma jaja. Racja, ale chodziło o charakter, a nie testes
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdzies czytalem, chyba u Caculina, ze lepsza szczera ignorancja niz udawane zrozumienie, i cos w tym jest.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
To, że uległ perswazji dziecka nie oznacza utraty charakteru. Ten też ma. Nie dot. szczerej ignorancji.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dobrze sie was czyta , ale tylko wtedy , gdy wyrżnie sie łbem w ścianę-pewnie za miedzą pekajom ze śmichu - ja też
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobrze sie was czyta , ale tylko wtedy , gdy wyrżnie sie łbem w ścianę-pewnie za miedzą pekajom ze śmichu - ja też Przykro, stary, że mimo takich strat, nadal nic nie kumasz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rżnij ile w ten łeb wlezie, nie mam powodu, aby Ci przyjemności odmówić. Dot. pękania ze śmiechu.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dobrze sie was czyta , ale tylko wtedy , gdy wyrżnie sie łbem w ścianę-pewnie za miedzą pekajom ze śmichu - ja też Przykro, stary, że mimo takich strat, nadal nic nie kumasz przylaczam sie w bolu Na cale szczescie mialem okazje poznac atomowke,ktora wyszla z opresji szamiac >80gWw sluchajac wlasnego ciala/przyszla mu z pomoca! Nie miala klucza,ale wyposazona byla w lom ament Zuch dziewczyna Da sie? Mozna? hehe
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Atomówka jest z nizin?
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Pozrywali się z łańcuchów , cy cuś... Spadam , padam , padam
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pozrywali się z łańcuchów , cy cuś... Spadam , padam , padam Adieu
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pozrywali się z łańcuchów , cy cuś... Spadam , padam , padam Adieu raz Puchatkowi nawet pomoglem na Stalowym Miescie,ale OptyBeton noe rozumi, co czyta....
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Na tyle wątków i odkryć na SM , mając tak szeroką wiedzę pomogłeś tylko raz - ty sknero
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
cytujac klasyka Maestro (...) dosc po slowie. na OptyBeton to nie dziala!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na tyle wątków i odkryć na SM , mając tak szeroką wiedzę pomogłeś tylko raz - ty sknero Sknera nie sknera ale pomogl, nie kluczyl, ze wie ale nie powie. Moim zdaniem do szlachetniejsza postawa od takiej jak dzisiaj zaprezentowales. Oczywiscie bez urazy ale oceniam tylko fakty.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Na tyle wątków i odkryć na SM , mając tak szeroką wiedzę pomogłeś tylko raz - ty sknero Próbowałeś nie tak dawno sobie pomóc cieciorką przy oczyszczaniu, choć przez drut to jest gówno warte, ale napiszę- spróbuj teraz prądów selektywnych, masz je w ofercie, a pora przesilenia jesiennego jest moim zdaniem wyśmienita, byśmy mogli cieszyć się Twoim zdrowiem w przyszłym roku, mimo tego, że żresz w sposób dość prosty do odgadnięcia. Twoje Wielkie Sumienie to nie jest byle jaki przeciwnik.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Ziom , nie oceniaj , ani nie osądzaj , bo nie wiesz dlaczego tak sie stało , ani czemu to służy. Ponadto, zapewniam wszystkich , że ocenianie odbiera wam , jakże słabą i tak już energię. Po co zatem mozolić się. Poprzednie oba wątki zamknąłem i zakończyłem definitywnie i ostatecznie. Nie dam sie sprowokować , ani pro... Natomiast ten zostawiam , jako furtkę do JEDZ OPTYMALNIE - BĄDŹ ZDRÓW! Czasami tu wdepnę. Z szacunkiem dla znakomitości na tym forum - Stanisław Dec
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie oceniac? Jak ocenic to ze najpierw zachecasz: Gotowe w nowej szacie graficznej i z wyszukiwarką. Jest tam wszystko , co potrzebne jest na optymalnej drodze życia , łącznie z "schematem kristana 3x42". A kiedy pytam grzecznie gdzie to, to dostaje jakies glupawe smieszki i teksciki o Noblu? Masz jakis problem, niby chcesz komus pomoc ale oczekujesz za to jakichs gratyfikacji w postaci uznania i kasy. Takich pytajacych jak ja moga byc te "setki tysiecy" i kazdego, kto zapyta tak grzecznie i kulturalnie zbyjesz slowami "a fige z makiem, bo czekam na Nobla"? Zenada Panie Dec, choc wlasciwie pana wzorem powinienem jakos "smiesznie" przekrecic nicka albo nazwisko.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
kristan
Go
|
Polska bez glutenu - za chwile w TVP2