RafałS
|
Czyli dla kokosów?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście! Przecież jedno i drugie z łatwością możemy odnaleźć w naszych morzach, rzekach, łąkach i lasach. Bez akcyzy, na niskim VAT, że o dochodzie z takiego procederu nie wspomnę. (Wiem, wiem. Kolejną teorię spiskową uknułem... sobie. )
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
W ameryce surowego mleka nie da sie kupic, bo jest to zabronione.
Nie jest tak zle ,ja kupuje kozie mleko niepasteryzowane i nie mam problemow ,niby nie wolno ale who cares ,Oni swoje my swoje ,na szczescie nie mamy unijnych komisarzy ,co to kazdej kozie cycki mierza
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
Jeśli nie to założymy optymalne hodowle... Chyba tego nie mogą zakazać... Własnie, ponieważ mieszkam na wsi, to sobie założyłem małą ferme kurek zielononóżek, perliczek, i gęsi. Każde śniadanie od 15 tu lat to jajecznica na słoninie z 1 całego + 5 żółtek + szczypiorek. Przez wszystkie te lata tygodniowo zjadam około 60 jajek (więkrzość żółtka). Nikt nie jest w stanie przestraszyć mnie cholesterolem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O to to. Ja też przymknąłem oko. Kraj optymalnych "faremek". Mmm ... bez fotoradarów, z darmowym netem, prądem, gazem i tylko co dziesiąte jajo dla tych, którzy muszą mieć władzę, bo tyle w zupełności wystarczy. Z uwagi na niebezpieczeństwo tego... no... cholesterolu, a raczej strachu przed nim. Na przykład. Pyszne! A! I jedna "Jadzia", no góra dwie- żeby tego wszystkiego doglądały. Mogą być optymalne, a przez to długowieczne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Teraz cholesterolem juz nie strasza, teraz rozrzucaja ulotki z "darmowymi" badaniami cholesterolu Czyli najpierrw zachecaja, straszenie to juz drugi etap
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Straszą, straszą Od wczoraj wisi na Onecie "dobra rada" Medonetu w tej kwestii.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na szczęście "mądrość narodowa" nie daje wiary!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam zaraz ochotę taki film przesłać znajomym i krewnym, ale po zastanowieniu się mi przechodzi... Szkoda fatygi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie jest już dokładnie obojętne, albowiem za guru, ani ze publiczną małpę nie mam zamiaru robić. Szkoda, że Ojciec mnie wcześniej nie słuchał, żylibyśmy sobie teraz w łagodnym klimacie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tylko do Twojej literówki się odniosłam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nie moja literówka, tylko spartańska - niektórych polskich liter jeszcze nie pisze i nie poprawia. Cos jak andek.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli piszesz z komórki?
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
Mnie jest już dokładnie obojętne, albowiem za guru, ani ze publiczną mapę nie mam zamiaru robić. Szkoda, że Ojciec mnie wcześniej nie słuchał, żylibyśmy sobie teraz w łagodnym klimacie... Jak znam życie, to rodzice ustawiają dzieci do życia w przyszłości, a nie odwrotnie. A tu proszę, ojciec syna nie słuchał, to dopiero nieposłuszny ojciec.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli piszesz z komórki?
Nie z win 10 tech-preview pro 64. Super się zapowiada nowy NT. A na komórkę zaraz andka 5.0 będę mial dostępnego.
|
|
|
|
|
|
|
|