|
renia
|
1 jajo = 400 metrów...
Dinozaura?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
1 jajo = 400 metrów. Dystans ciekawostka. A spacerowe to raczej maratony są. U mnie półmaratony. Niemal. Źródłosłów ciekawy, optymalny, ale nadal tajemniczy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
1 jajo = 400 metrów...
Dinozaura? maratonczyka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oczywiście. "Spacerowe"- tak miało być! Oczywiście. A jak było?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Źródłosłów ciekawy, optymalny, ale nadal tajemniczy... Żem kiedyś już opisywał zjawisko... Obawiam się jednak czy aby nie użyłem słowa "elipsa". Ajajajajajaj , odpowiedź na to pytanie nie jest prosta, jest zaledwie przybliżona. No bo jajko dosłownie to nie jest. Elipsa - niezupełnie. Najprędzej to trasa w kształcie "zgniecionego" nieco koła. Czy stadion? Można tak to nazwać, ale temu greckiemu to raczej niezupełnie odpowiada. Po prostu "jajo" jest prawdopodobnie prościej. Kum, kum
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kum, kum Też lubię zaskrońce.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kum, kum Też lubię zaskrońce. Smaczne?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Smaczne? A nie wiem, nigdy mnie się nie chce skubać. Za dużo piór.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kum, kum Też lubię zaskrońce. Nasze są pod ochroną. Ale są fajne z Ameryki Północnej Ja wolę żmije.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Smaczne? A nie wiem, nigdy mnie się nie chce skubać. Za dużo piór. Świetne Quetzalcoatl. Palisz trawkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co zabronione? A nawet nie wiem jaki jest obecnie status Tak czy siak, w zaciszu domowym, jako pełnoletni obywatel...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja to tylko pod ogniskiem jak już, ale to bardzo rzadko.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ci od Quetzalcoatla to chyba coś tam palili, albo żuli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ci od Quetzalcoatla to chyba coś tam palili, albo żuli...
Żule! Oni to żule ponad wszystko, ale coś tam prócz alku zarzucali...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Żarty żartami a tu temat zmierza w poważną stronę - używek . Mnie tam obojętne czy legalne czy nie. No ale dla państwa byłoby chyba lepsze legalne. Jak to się ma w przypadku papierosów i alkoholu.
|
|
|
|
|
|
|
|