Gavroche
|
1 jajo - rozruch. 2 jajo - jajo właściwe. 3 jajo - jajo na dopalenie . To wszystko na dziś. Jajo właściwe - 1min. 08sek. Do autorekordowych brakło ze 3sek. Ale nie jest tak najgorzej. Pierwsze 250m jakoś leci na aku. Potem przełączenie - wchodzi tlen pełną pompą z równoczesnym spadkiem mocy w mięśniach i już nie jest tak hop . Temperaturka dziś wieczór taka że potu nie było, za to ogień w płucach poczuć można. 1:05 to bardzo dobry czas, bez jaj! Dla Ciebie najlepszy
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bez trenowania pod kątem chyba akceptowalny? 1:05 w zeszłym roku oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez trenowania pod kątem chyba akceptowalny? 1:05 w zeszłym roku oczywiście. Dobry.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W liceum starczyło 1:06 (jeśli pamięć ok.) żeby doczłapać na 1 miejscu na wf-ie, ale to było dawno i na innej diecie. To prawie całe doświadczenie z takimi przebieżkami. No i ostatnio kilka jaj. Pełnia amatorstwa, ważny potencjał.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niezły kierat . Też sobie zamierzam wkrótce podryblować trochę, ale na razie czekam aż nogi dojdą do siebie po ostatniej jeździe rowerkiem bo dziś jakby tak koślawo się chodziło.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja dziś pomykałem ~2h na akordeonie (przypominałem sobie głównie sto lat) i tak zeszły z 2 godzinki http://youtu.be/q11zoBmvvG8?t=1m7sPalce zesztywniały, na całe szczęście jako taki słuch pozostał
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Akordeon - fajny instrument!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie tylko paluchy, ale i trąbkę Eustachiusza czy kowadełko idzie potrenować, na ten przykład.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z fujarowych instrumentów, to kolega grał na klarnecie - miałem okazje spróbować i piekielnie trudne urządzenie Ale akordeon, to juz w ogóle mistrzostwo świata dla mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Świetne i dziewczyna bardzo ładna też
|