renia
|
Nie chciałabym aby moje dzieciaki coś takiego ćwiczyły...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I proszę pamiętać po skoku z dużej wysokości robimy fikoła, żeby nie konfrontować się z dużymi, niesprzyjającymi siłami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gorąco dziś na boisku, ale wreszcie trafiła się sposobność do przypomnienia sobie obronnych odruchów przy okazji małego 1 na 1. Natomiast igielit zabity piachem skutecznie odcina nadmiar szybkości w nogach i wszelkie zrywy. Momentami efekt podobny jak na ceglastych kortach w tenisie, a i ścięgnom ( ) po wewnętrznej stronie ud się dostało z tej okazji.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O i jeszcze z przodu ścięgna się odezwały i trochę w pośladku gniecie. Parę dobrych rozkroków i człowiek rozciągniętyyyyy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziń dybry wieczór! Dziś udało mi się zawlec nogi na boisko, a nie było to łatwe po wczorajszym bieganiu. Z początku nie chciało się nogom skakać i w ogóle brak motywacji , toteż porzucałem sobie trochę trójek (rzut-truchcik-zbióra-truchcik-rzut...), nawet niespodziewałem się, a tu 35 z 50 weszło . Ostatecznie rozruszało się trochę...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja nie piszę o sobie... pytanie jest ogólne... Trudno się domyślić. Gdyby nie podpis autora.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No no, jeśli ochłodzenie się utrzymie to wkrótce będzie można wrócić do przebieżek, na boisko, do roweru, etc. A na razie poczekam aż deszcz zabierze to nadmiarowe IR.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Umiarkowany, ale otwarty . To oznacza że czasem zaplącze się tu również zwrotnikowy lub polarny.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzięki temu możemy nie oddalając się zbytnio od źródła zaopatrzenia w najlepsze na świecie żarcie przeżywać i smakować z pełni pogodowego bukietu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A dzisiaj 30 st. w cieniu, już nie to co było. Ale jednak wcześniejsze upały dały mi się we znaki. Przez nie proporcje uległy mnie się odchyleniu , jako że nie miałem ochoty na konkretne posiłki. No i dziś się poszło na boisko po dłuższej przerwie i jakby trochę "obrotów" zabrakło do skakania i biegania. Za to rzut się dobrze trzyma. Seryjka 12 celnych trójek z rzędu to dzisiaj najlepszy rezultat.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Już lepiej . Ostatnia przebieżka na 400m. nieco mi pomogła, trochę "obrotów" wróciło . Dlatego wyszło kilka "paczek" na 3,10m, dwutaktem i naskokiem. Acz trudno siegnąć po całą moc gdy na podłożu igielit z piachem, a wokół pełno młodocianych piłkarzy. Chyba już więcej nie pójdę na to boisko interferencyjne.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jakem napisał takem zrobił , dziś tylko asfalt, z 1,5 godzinki bo jednak bezpieczniej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A dziś skromniutko - około godzinki bo przy latarniach, słabo obręcz widać. Tzn. widać ale jakby ocena odległości zawodzi. Chłodniej się robi, to też będę pomału znikał spod chmurki. Ogólnie nic szczególnego . Tymczasowo zamykam temat!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A dziś skromniutko - około godzinki bo przy latarniach, słabo obręcz widać. Tzn. widać ale jakby ocena odległości zawodzi. Chłodniej się robi, to też będę pomału znikał spod chmurki. Ogólnie nic szczególnego . Tymczasowo zamykam temat! Czyli przestajemy dziadzieć? Czy zaczynamy?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zima idzie, trochę się zdziadzieje. Chyba że mnie najdzie na jakieś domowe wygibasy. Ewentualnie przebieżki. Może nie będzie tak źle z tym dziadzieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zima idzie, trochę się zdziadzieje. Chyba że mnie najdzie na jakieś domowe wygibasy. Ewentualnie przebieżki. Może nie będzie tak źle z tym dziadzieniem. Od domowych wygibasów masz fachowców na forum. Sam też coś wymyślisz. A zimą widuję biegaczy, ale znacznie mniej. O co cho? Zimne gardło? Radzio biega na stówę.
|
|
|
|
|
|
|
|