RafałS
|
W takich warunkach raczej się nie zniszczy. ale zużywać sie winno bo inaczej zniszczy się wskutek zardzewienia, zastania, itd. Czasy takie że trzeba ograniczać dostęp do infrastruktury sportowej żeby nie kusiło odrywać się od ekranów.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś akurat na najbliższe gumowane trafiłem toteż poskakałem sobie 1,5 godzinki. Trudno się wbić w jakiś rytm gdyż mnie się nieco sklejka psycho-fizyczna rozkleiła . Ale na koniec nieco mi lepiej. Tym razem najdłuższa seryjka wolnych 20 celnych wyniosła, pewnie przez to że dziś za jasności było.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Warunki sprzyjające więc i dziś 1,5 godzinki na zmielonej gumie. Fajnie, można sobie poskakać. Tym razem bez seryjek rzutowych bo mnie nie siedziało , 7 wolnych pod rząd max. Ewakuowałem się w samą porę, gdy proporcja kopaczy wzrosła jak 1:10 (piłek za dużo do odkopywania). Groziło to przekwalifikowaniem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
1,5h na puściutkim placyku, niestety tylko "gra z cieniem" jak to w mej prowincji... Treningowa skuteczność za trzy na dziś - 52%. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niby przekonujące, ale jak patrzyłem sobie na Noblistów i tych wcześniejszych geniuszy nie zauważyłem żadnych korelacji z żywieniem i ruchem.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
No popatrz na Lech Wałęsa,w młodości skakał przez murki i pomogło w otrzymaniu Nobla.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przy obamie nie będę się upierał mimo że w kosza coś tam grywał i z bidenem się gonili w tych autoreklamówkach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba faktycznie już pora się zawijać na drugą stronę. Od piątku odebrałem z 10 telefonów od różnych naciągaczy, którzy chcieli mi wcisnąć suplementy na stawy, prostatę, erekcję, serce i żołądek.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Mnie już raczej na straty spisali, bo tylko z pulsykometrem dzwonili. Nawet na szczepienie nie namawiają
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ja zawsze domagam się leczenia hemoroidów. W 99% procentach pasują, i nie chcą kontynuować swojej dobroci.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż u mnie zapachniało.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeszcze do przetestowania N?rnberg Praga Wrocław Jako lokalny patriota Nordlingen będę bronił...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś na treningu rozmawialiśmy o związanych z wiekiem modyfikacjach życia treningowego. Jeden facet sypnął fajną sentencją o zdrowym starzeniu i sprawności na stare lata: "Ostatniego dnia chciałbym samodzielnie się podetrzeć". Piękne, nie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Oby!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
A propos - średnia wieku umieralności "starożytnych" to ponoć 30 lat, ale w Grecji na "emeryturę wojskową" odsyłali po skończeniu sześćdziesiątki.
|
|
|
|
|
|
|
|