Autor
|
Wtek: Chill - dziennik treningowy (Przeczytany 536396 razy)
|
MariuszM
Go
|
I ja może prewencyjnie zawieszę sztangę na hakach,27 osiemnastka chrześnicy Strzelec czy Koziorożec? koziorożec chyba
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tez chyba juz skorzystam z tego naturalnego reseta. Moj MC+MU na kolkach mial byc 5 tygodni a juz przeciagnalem do 7 chyba Ale oba sobie zostawie na raz w tygodniu i wezme sie za czajniki i drazek. POmysle i pokombinuje, ten ostatni planik wyszedl calkiem ok, MU w 5 tygodni, wczesniej nie wiem ile probowalem Ładnie Ej, a może się lekko przetrenowałeś i stąd to gardło... Zrób przerwę, zrób, będzie nam raźniej, Chill ma i ja, jeszcze Ty dojdziesz, tylko Mariusz z Dasną ćwiczą Ich nie zatrzyma tak łatwo... Gardlo raczej stad, ze jak mowilem, przejechalem sie do i z pracy z otwartym oknem A przerwe moze zrobie dluzsza, choc ta euforia z racji MU jest taka, ze robilbym codziennie hehe. No ale ja nie piluje bica jak maniek z dasna, powiedzialbym, ze wyglad schodzi mi na nieco dalszy plan wiec przerwa tak nie boli Może się kiedyś otrząsną Daśnie już przechodzi w dobrym kierunku, a Mariusz lubi robić i ma to w nosie Widziałem zdjęcie, Zyon, ładny rys, a la Barysznikow. Kiedyś byłem przy usypianiu karpackiego wilka. Niby taki chudy kundel wyglądał z daleka, a 60 kilo ważył, ciało w dotyku twarde jak deska Jakość nie musi wyglądać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O tyyyy a wczesniej mi pojechales, ze masluch Prawie sie zamknalem w sobie i nieomal zaczalem jakac No ale fakt, na dd sie brucem podniecalem chyba No mariusz ma jeszcze czas, mi w moim wieku juz nie przystoi lazic ze zbyt niskim bf, kobiety odstrasza i metroseksualizmem zajezdza Tylko co w takim razie robi dasna? A przyklad z wilkiem dobry
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Do tego ten drażek mi wypadł elegancko , sprawdziło się z priorytetem na niego w ostatniej odsłonie planu drązkowo poreczowego Maksów nie robiłem może po tygodniu zrobię jakos w niedziele może ... Ale i tak treningowo w 4 seriach wychodziło po 5 powtórek z 12-13 kg dla chinsów i 10-11 dla pull upów - jest moc jak na mnie Start był chyba kwiecień z maksem 5 x odpowiednio 6-5 ... Nadgoniłem plery , bo mi mówia nawet wszyscy że się ubiłem niezle ... klatka odpoczęła trochę ... Teraz bym chciał w sumie też więcej sie nastawic na plecy i nogi , niż na równi razem z klatą ... Znajde chwile w tygodniu to coś sklecę ..
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No mariusz ma jeszcze czas, mi w moim wieku juz nie przystoi lazic ze zbyt niskim bf, kobiety odstrasza i metroseksualizmem zajezdza Tylko co w takim razie robi dasna? Ty jednak beze mnie żyć nie możesz , synu. Jak to co robi? Robi swoje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O tyyyy a wczesniej mi pojechales, ze masluch Prawie sie zamknalem w sobie i nieomal zaczalem jakac No ale fakt, na dd sie brucem podniecalem chyba No mariusz ma jeszcze czas, mi w moim wieku juz nie przystoi lazic ze zbyt niskim bf, kobiety odstrasza i metroseksualizmem zajezdza Tylko co w takim razie robi dasna? A przyklad z wilkiem dobry Dasna jest szalona, poza konkursem Zgadzam się co do za niskiego BF. Ciało jest ładne, kiedy jest funkcjonalne, a nie odwrotnie. Facet ciężko pracujący w gospodarstwie jest sprawniejszy i lepiej zbudowany niż 90% bywalców siłowni. Choć nie ma pękatych naramiennych i kaloryfera jak z okładki. Co się stało z surowym, węźlastym wyglądem, mocnymi nogami i owłosioną piersią?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co tam teraz pisza na ten temat? dawno nie zagladalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
A nie wiem, nie czytam
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jeszcze tylko dopytam i kończę indagację i offtopa. Jurek się tu udziela?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A nie wiem, nie czytam Ale Dzieciak Cię czyta! Puściłem "farbę".
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wstępny szkic nowego planu : Treningi 1. tydzień ABA 2. tydzień BAB A Squat 5x3 SOTS press 5x3 ( nie widze tego u siebie jakoś - czy idzie to zastapic czym innym ewentualnie znów dipsy ...) Drążek 5x3 B Power Clean 5x3 Dipsy 5x3 Martwy 5x3 ( może 3x3 starczy ? ) I tak w dalszym ciągu chciałbym kontynuowac drazek maks w 3-4 seriach w tygodniu bo poprawiało mi to rzeczywiście chwyt w martwym więc: Pon Wt Śr CZw Pt S ND A drążek B drażek A drazek ---wolne--- maks maks maks x2 Co myślicie ? Wiem , wiem Zyon że się nie .... ale nie przesadzaj coś tam zwiesz
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Może po prostu te dipsy w A bardziej jakąś wersję na barki ? Czy jest w ogóle cos takiego ? A w B wersję piersiową ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo ładnie. Jak nie chcesz Sotsa to może pompki na poręczach raz z obciążeniem, a raz bez? Może zwykła pompka z łańcuchami/fajerą na karku? Może pompka jednorącz? Może być jeszcze Floor Press. A jeśli ten sufit nie jest tak nisko to może Side/Bent Press? Oczywiste wydaje się wyciskanie siedząc, ale to zły pomysł...
Martwy zostaw na 5x3, jak się zrobi ciężko, to zejdź na 3x3/3x2. Nie bardzo rozumiem ten drążek. Jeśli bez obciążenia, to kiedy chcesz i ile chcesz, szybko się zregenerujesz, jeśli ma być z obciążeniem, to ostrożniej.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Nie no bez obciążenia tak jak poleciłeś , na chwyt , fajnie się sprawdzało ... Niby tak ale wole w nietreningowe , z reszta to taka kosmetyka że w praniu wyjdzie różnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|