Zyon
|
ostatnio trochÄ turbulencji w Ĺźyciu i nie miaĹem czasu pisaÄ ani trenowac nie....trenowac? przeciez wojny nie ma ani konca swiata ani kosmici nie atakuja ziemi..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Gość
|
Czasem tak jest Ĺźe siÄ wszystkiego odechciewa...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wyobrazam sobie. Mialem tak zupelnie niedawno. Zatopilem sie w tych wsysztkich potegach podswiadomosci, terazniejszosci, praw przyciagania, przeplywow etc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Trzymaj siÄ bratku! Czasem tak musi byÄ, przerwa dobrze robi, a trenuje siÄ teĹź po to, by mieÄ silniejszÄ
psychikÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Gość
|
Trzymaj siÄ bratku! Czasem tak musi byÄ, przerwa dobrze robi, a trenuje siÄ teĹź po to, by mieÄ silniejszÄ
psychikÄ. DokĹadnie - psychikÄ Ĺźelastwem zwalczaj
|
|
|
|
|
|
|
chill
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Gość
|
Ostatnio zrobiĹem tak : PON - free WT siĹowy : drÄ
Ĺźek 5x3 dipsy 3x3 Ĺawka 3x3 siady 5x5 ĹR - free CZW TABATA THRUSTER PT siĹowy : ----II---- SOB - jogging 30 min ND TABATA THRUSTER Ten tydzieĹ : PON - free WT - siĹowy: drÄ
Ĺźek 5x3 military 5x3 siady 5x3 ( JuĹź mi przeszĹo po 5x5 - ogieĹ byĹ w zeszĹy WT ) Dzisiaj wolne JUTRO POTABATUJE A w PiÄ
tek powtĂłrze trening z military Od przyszĹego tygodnia zobaczÄ czy jest sens wracaÄ do 3x week siĹĂłwki , czy lepiej przy tabatkach i jakimĹ biegu 2x tydzieĹ
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapasl sie? Bo fotki juz ni ma
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zapasl sie? Bo fotki juz ni ma
Raczej schudĹ MiĹoĹÄ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
SchudĹ schudĹ, aĹź zniknÄ
Ĺ.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Lukasz na fb podpytal jak tam forma,wiec sie zaprezentowalem na ogolnym. 'mieso' dojrzewalo cala noc,a kto rano wstaje temu p. Bog daje-spiochy. Piosenka miala zladowac gdzie indziej,ale tlumaczy sie zawsze winny
|
|
|
|
|
|
|
chill
Gość
|
Wariaty ... BTW mam pytanko a propos smarowania gwintĂłw. JakieĹ opcje wplecione w siĹĂłwke ze 2-3 razy w tygodniu ? Chodzi mi szczegĂłlnie o te moje biodra ... jakieĹ serie air squatĂłw czy cisnÄ
Ä do pistoletĂłw ? WidziaĹbym na pewno coĹ na biodra, drÄ
Ĺźek na obrÄcz barkowÄ
( ?) Czy przy tabacie 1-2 w tygodniu nie ma to sensu ? Starzeje siÄ chyba Chrystusowe za 3 miechy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja robilem pistolety, bo w pracy wystarczy wyjsc np do wc i pocisnac sobie. Nastawialem timer na godzine-poltorej i smarowalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|