Autor
|
Wtek: Chill - dziennik treningowy (Przeczytany 536875 razy)
|
chill
Go
|
Na razie pojadę terażniejszym planem . A póżniej spróbuję tego hardgainera 2x tydzień ... Tylko nie wiem co zrobić z siadami i martwym , tzn je wywale jeszcze , ale nie wiem jak tam plecy dopchać :
Podciąganie 3 x maks Wiosłowanie sztangą 2-3 x 8 Uginanie na biceps sztangą łamaną lub hantlami 1-2 x 10 Przysiad 2 x 10 Martwy ciąg lub Martwy ciąg na prostych nogach 1 x 10
3. pierwsze zostaną , może wiosłowanie sztangielką w oparciu ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, albo jakieś z podpartą klatką, albo leżąc przodem na ławce. Kurczę, ciało z kontuzjami to niefajna sprawa...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ano tak , ale niedługo wrzucę na sztangę tak koło 30-40 kg i zobaczę jak martwy idzie ....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
co co wy cwiczycie, ruchy czy miesnie? po co chill pilowanie bicka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Może na początek jakieś partiale, martwy z podstawek, albo samo dociąganie. Znam faceta po wypadku, połamany i w ogóle western, co robił początkowo tylko dociąganie i częściowe pompki na poręczach. Tylko tyle mógł. Potem się na tyle wzmocnił, że muscle up na drążku robi.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
1-2 serie po 10 ruchów, to piłowanie bicka jest
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
po co chill pilowanie bicka? Nawet nie wiem czy będę to robił :0 czy mi drążek wystarczy na ramiona , jakbym chciał piłować , to bym modlitewnik kupił
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
co co wy cwiczycie, ruchy czy miesnie? po co chill pilowanie bicka? To program ze stajni WSB, oni uważają, że bezpośredni trening bicepsa zwiększa stabilność chwytu w martwym. Zwłaszcza u początkujących. Po tej stronie oceanu nie robi się bicka, a i tricka tylko złożonymi ruchami wycisk wąsko i pompki na poręczach.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wczoraj przebieżka , bo w sobotę robota wypadła , a i pogoda zrobiła ze mnie sennego i jakoś nie chciałem sie zmuszac .... Już lajtowo , po 30 minucie mogłem tak jeszcze do 10km zrobic , ale po co sie przemęczaczac za bardzo na poczatek Dzisiaj już 10kg na dipsach i 3 w nachwycie , lajtowo ... Ale wyrzucam jeden dzień , bo mi nie potrzebny , będzie teraz : pon , śr i pt . W piatek i sobotę barki i ramiona dawały za bardzo ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj tak:
WL 5 seri rozgrzewowych i 4x4 Dociskanie 100/3x3 Trzymanie sztangi na czas 115/20sekund x2 Wyciskanie wąsko 6,4,4,4 Poręcze 6,6,6 Unoszenie nóg w zwisie 5,5,5
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Unoszenie nóg w zwisie 5,5,5 A to robiłeś z obciążeniem ? I na prostych nogach czy uginasz je tak że kolana do klaty ? Bo fajnie pokazana jest progresja z ćwiczeniami na bebech w tym linku co wkleiłeś w "Kulturysta optymalny" - 7 zasad abs .... czy jak tam .... Ja zaczynam od planków i nóg prosto do L ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Unoszenie nóg w zwisie 5,5,5 A to robiłeś z obciążeniem ? I na prostych nogach czy uginasz je tak że kolana do klaty ? Bo fajnie pokazana jest progresja z ćwiczeniami na bebech w tym linku co wkleiłeś w "Kulturysta optymalny" - 7 zasad abs .... czy jak tam .... Ja zaczynam od planków i nóg prosto do L .... Hantlę 10 kg między stopy, kolana lekko ugięte. Elitefts to fajna stronka
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo fajnie pokazana jest progresja z ćwiczeniami na bebech w tym linku co wkleiłeś w "Kulturysta optymalny" - 7 zasad abs .... czy jak tam ....
Gdzie ten link, bo widac cos przegapilem? Wade w swojej ksiazce mowi, ze wznosy powinno sie na prostych robic, a w tym opracowaniu LEgendary ABSII ze na ugietych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
muchas gracias senor
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bo fajnie pokazana jest progresja z ćwiczeniami na bebech w tym linku co wkleiłeś w "Kulturysta optymalny" - 7 zasad abs .... czy jak tam ....
Gdzie ten link, bo widac cos przegapilem? Wade w swojej ksiazce mowi, ze wznosy powinno sie na prostych robic, a w tym opracowaniu LEgendary ABSII ze na ugietych Ja nie jestem zbytnio porozciągany, przy prostych kolanach czuję dziwne naprężenia, więc uginam
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ja nie jestem zbytnio porozciągany, przy prostych kolanach czuję dziwne naprężenia, więc uginam Laughing Dwógłowe czy może dół pleców ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie jestem zbytnio porozciągany, przy prostych kolanach czuję dziwne naprężenia, więc uginam Laughing Dwógłowe czy może dół pleców ? Ituitu
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Kalistenika wg Wade'a zabrała mnie na całego .... Jeszcze się zastanawiam , chociaż nie ma czasu jak tu tyle do zrobienia jest , czy zaczynać od poniedziałku z tym zabawe Ostatni tydzień musiałem odpuścić , bo nie było czasu za bardzo z talerzami i jeden trening tylko wpadł .... Tak wiec na razie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kalistenika wg Wade'a zabrała mnie na całego .... Przede wszystkim fajnie jest napisana, czytam sobie rozdzial o zywieniu i sensownie pisze. Troche wklada taki kij w szprychy z tym malym bialkiem Jeszcze się zastanawiam , chociaż nie ma czasu jak tu tyle do zrobienia jest , czy zaczynać od poniedziałku z tym zabawe Ostatni tydzień musiałem odpuścić , bo nie było czasu za bardzo z talerzami i jeden trening tylko wpadł .... ja juz zapomnnialem co to talerze hehe, jeszcze tylko stojaki do sztangi gdzies sie paletaja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|