Gavroche
|
Po urazie, przerwie to zrozumiałe Jak ktoś lubi z resztą też Moim zdaniem strata czasu, bez fizjologicznego uzasadnienia. Zgodnie z zasadą "wpajasz sobie to co trenujesz" wolę przyzwyczaić ciało do wchodzenia na obroty z marszu. W razie W
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak kto nie robi? Sam fakt.
Nie, to by mnie nie zaskoczyło. Podejrzewam nawet że sama rozgrzewka mogłaby być bardziej męcząca od właściwej części dyscypliny.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Nieprzeciętna siła zapaśników, sumitów oraz popularność treningów z workiem piasku, mówią same za siebie Siła jak w większości dyscyplin. Tzn. zobaczymy ją, ale tylko w ograniczonych warunkach. Sumita może mieć siłę pchania masą, ale i inercję. A jaka się okaże siła sumity przy podciąganiu ciężaru masy własnej na drążku...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Nieprzeciętna siła zapaśników, sumitów oraz popularność treningów z workiem piasku, mówią same za siebie Siła jak w większości dyscyplin. Tzn. zobaczymy ją, ale tylko w ograniczonych warunkach. Sumita może mieć siłę pchania masą, ale i inercję. A jaka się okaże siła sumity przy podciąganiu ciężaru masy własnej na drążku... Popatrz na YT. 22 powtórzenia dla smoka 130 kg. Kilometrowy marsz z małym autkiem uczepionym na szorach. Że o wysokich kopnięciach nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Słabo. Nie-sumici robią więcej i kopią wyżej. Popatrz na YT.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słabo. Nie-sumici robią więcej i kopią wyżej. Popatrz na YT. Wygrałeś
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie jestem tego pewien bo wracając do tematu rozgrzewki, mogłoby się okazać że ten "smok" po stosownej rozgrzewce wykonałby ze 23 powtórzenia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie jestem tego pewien bo wracając do tematu rozgrzewki, mogłoby się okazać że ten "smok" po stosownej rozgrzewce wykonałby ze 23 powtórzenia... Pewności nigdy nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Nie wiem czy to po tym martwym , ale dzisiaj przespałem w ciagu dnia ze 2 godziny po południu , tak mnie znużyło ... Pewnie to ta gęsta pogoda .... Teraz poszła kawka łagodna to jeszcze popracuję na mocy do 22.00
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja lubię ostatnio duck deadlift lub duck style deadlift, czy "kaczy" martwy ciąg. Dobry dla tych, co nie robią przysiadów, bo uderza w czworogłowe
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No i pieknie dzisiaj poszło rano .. Doszedłem do swoich maksów dla 5 powtórek z obciążeniem dla dipsów i pull-upsów ... Co tu gadac , zapas jest duży i to mnie -----> Waga stoi w miejscu + - 1kg , ale podpaliłem trochę fatu , doszło trochę gęstości mięśnia , wydolnośc ok , progres we wznosach nóg na jaośc - L przeszło w V Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły plus zalecenia proporcji i makro wg MariuszM plus ascetyczne plany siłowe od Gavro Jedziemy dalej Show Must Go On ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i pieknie dzisiaj poszło rano .. Doszedłem do swoich maksów dla 5 powtórek z obciążeniem dla dipsów i pull-upsów ... Co tu gadac , zapas jest duży i to mnie -----> Waga stoi w miejscu + - 1kg , ale podpaliłem trochę fatu , doszło trochę gęstości mięśnia , wydolnośc ok , progres we wznosach nóg na jaośc - L przeszło w V Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły plus zalecenia proporcji i makro wg MariuszM plus ascetyczne plany siłowe od Gavro Jedziemy dalej Show Must Go On ... Jakiż entuzjazm! Paliłeś coś, prócz fatu?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Właśnie nie już daaaaawno .. No wiesz jak to powiedziec- To działa ! Jakis tam mikro cel osiągniety, obyło się bez wczesnych resetów ... to mnie cieszy .. Do tego jeszcze zacząłem już dziś wieszac 15 kg do dipsów w pasie bo bark już czuł ciężar - nie będę się katował .... i lekko , zaczynam wracac do starego wigoru ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły Widze wspolna plaszcyzne pogladow z JW Taubesa czytales?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Motto cyklu : KCAL , KCAL , KCAL dla siły Widze wspolna plaszcyzne pogladow z JW Taubesa czytales? Trudno się z Chillem nie zgodzić... Jak nie dowalisz do pieca, to nie pojedziesz, bo jak? Na kredyt, to dom można wziąć
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na kredyt, to dom można wziąć A potem na kolana przed pracodawcą jak się pracę najemną wykonuje lub przed klientami jak się zachciało pracy na własny rachunek
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na kredyt, to dom można wziąć A potem na kolana przed pracodawcą jak się pracę najemną wykonuje lub przed klientami jak się zachciało pracy na własny rachunek Owszem, prawda Albo przed własnym organizmem, bo z rezerw czerpał, a tera niedomaga
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To już jest tragedia, bo zdrowie jest najważniejsze
|
|