Autor
|
Wtek: Chill - dziennik treningowy (Przeczytany 536672 razy)
|
chill
Go
|
jeszcze sie obijam , miałem zmiane miejsca zamieszkania i dzisiaj w sumie dopiero przenoszę resztę żelastwa , jutro najprawdopodobnie zrobię sobie teścik drążka i dipsów , moze i martwy ... dal 5 powtórek i od poniedziałku jade tak od 50-60 % z nastawieniem na poprawę na drażku .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem co o tym myśleć... Po co się robi coś takiego? Eeee ogolnie to o co chodzi? Jedzie facet autem, od polowy zaczalem przewijac....no i tak sobie jechal....no dobra, nie zalapalem, poprosze o podpowiedz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Taki kontrast osobowości , Frank to taki Obeluix który wpadł nosem w kokaine za bobasa , Elliot odwrotnosc , obaj dzwigaja ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Jak powiedział tak zrobił Próba , po miesiącu laby , ale też czasem nie pilnowałem miski ... roboty doszło i drobne zawirowania życiowe ... Chinsy x5 + 11kg great ... Pullupsy x5 +8 kg :/ ledwo - mój najsłabszy punkt Dipsy x5 + 26 kg :/ tez było lepiej , w sumie to mój rekord chyba na tyle powtórek , ale ostatnio sesja treningowa z tego co pamiętam była 22 kg x5 lekko ... Martwy zostawiłem i tak na sesji dojde do cieżkiego i odejmę 15 % .... Zaczynam od poniedziałku chyba od 50 % ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak powiedział tak zrobił Próba , po miesiącu laby , ale też czasem nie pilnowałem miski ... roboty doszło i drobne zawirowania życiowe ... Chinsy x5 + 11kg great ... Pullupsy x5 +8 kg :/ ledwo - mój najsłabszy punkt Dipsy x5 + 26 kg :/ tez było lepiej , w sumie to mój rekord chyba na tyle powtórek , ale ostatnio sesja treningowa z tego co pamiętam była 22 kg x5 lekko ... Martwy zostawiłem i tak na sesji dojde do cieżkiego i odejmę 15 % .... Zaczynam od poniedziałku chyba od 50 % ... Miesiąc przy siłówce, zwłaszcza takiej ogólnej na 5 powtórek, nie robi dużych spadków. W przeciwieństwie do kulturystyki na przykład. Ale cofnij się o 2-3 tygodnie względem ostatniego regularnego treningu i nie szarżuj przez kolejne dwa. Nie chcesz chyba, żeby Cię bolało, jak Dasnę?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Mistrzu - ostrożnośc to moja nowa cecha Spokojnie panuję nad wszystkim , przez te kilkanascie ostatnich tygodni , zrobiłem największe i najszybsze postępy w życiu ... No moze wyłączając zupełne początki na SS kiedy to dodawało się do siadu po 5 kg co trening prawie .. Ale tu trzeba było odbudowac najpierw wagę należną , ostrego imprezowicza w dodatku zestresowanego pracą ... Teraz jestem jak ślimak uprawiający Tai- Chi ....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Dziś w końcu treningos ... było: 1. Pullupsy seryjka x5 4kg 2. Pullupsy x5 4 kg 3 . Superseria Pullupsy x5 4kg Dipsy x5 13kg 4. Superseria Pullupsy x5 4kg Dipsy x5 13kg Martwica 50kg , 70kg , 90 kg, 100 kg ..... 90kg x5 - easy ..... Wnioski - PRZYTYŁEM lekko w balaście , drążek słabiej idzie jakoś , dipsy też nawet dziwnie , chociaż to przez pierwszy trening może , się rozkręci zaraz , bo z kolei martwy z łatwością ....a tu dodatkowe kg zawsze mi pomagało .... Zima idzie - żart ale na wadze 2 kg wiecej niż latem to cięzej na drążku i innych wiszących zapewne .. No i nie biegałem już sporo , jutro wyskoczę potruchtac na 20 min chociaż bo mnie już ciagnie ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś w końcu treningos ... było: 1. Pullupsy seryjka x5 4kg 2. Pullupsy x5 4 kg 3 . Superseria Pullupsy x5 4kg Dipsy x5 13kg 4. Superseria Pullupsy x5 4kg Dipsy x5 13kg Martwica 50kg , 70kg , 90 kg, 100 kg ..... 90kg x5 - easy ..... Wnioski - PRZYTYŁEM lekko w balaście , drążek słabiej idzie jakoś , dipsy też nawet dziwnie , chociaż to przez pierwszy trening może , się rozkręci zaraz , bo z kolei martwy z łatwością ....a tu dodatkowe kg zawsze mi pomagało .... Zima idzie - żart ale na wadze 2 kg wiecej niż latem to cięzej na drążku i innych wiszących zapewne .. No i nie biegałem już sporo , jutro wyskoczę potruchtac na 20 min chociaż bo mnie już ciagnie .... Eee tam, przytyłeś... 2 kilo to żadne tycie, ale na drążku może być czuć. Odwykłeś też od ruchu, wykorzystaj to, bo masz gwarantowany przyrost siły na śmiesznych ciężarach. Zabawne, bo mi do martwego waga nie potrzebna, ale do siadów, że cho, cho....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No w siadzie też racja ... było 72 - 73 przez pół roku prawie a jest nagle 75 ...no nic ale może masz rację zobaczę za jakiś tydzien , dwa....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No w siadzie też racja ... było 72 - 73 przez pół roku prawie a jest nagle 75 ...no nic ale może masz rację zobaczę za jakiś tydzien , dwa....
Ja czuję dużą różnicę przy wychodzeniu z przysiadu, kiedy ważę 89 a 94 na przykład. Nie wiem jak to wytłumaczyć, energią zmagazynowaną w ścięgnach, większą odpowiedzią prostowników na rozciąganie czy zmianą środka ciężkości?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Coś dla fanów gitarki akustycznej i targania żelastwa czy tam czasem kamieni albo opon ... start do do 3:00 min Pozamiatał "Come together" !!!! od 3:00 min zdany test targania kamienia ok. 17:00 min "I wish" S. Wonder ok . 22:00 min "While my guitar gently weeps" ok. 30:00 min "Billie Jean" gdzies tam jeszcze "Ain't no sunshine" i koło 42:00 Queen 52:00 minuta dla fanów dzwięków gry Super Mario - mistrz !!!! https://www.youtube.com/watch?v=TVgwDmTXLhoNie no jeszcze raz ten "Come together" ....
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chill ,chce Ci się nawracać Wandę z BEVERLY HILLS na pyry,ser żółty etc? To new science bro od disla (kokosa) i celulozy yoł
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Coś dla fanów gitarki akustycznej i targania żelastwa czy tam czasem kamieni albo opon ... start do do 3:00 min Pozamiatał "Come together" !!!! od 3:00 min zdany test targania kamienia ok. 17:00 min "I wish" S. Wonder ok . 22:00 min "While my guitar gently weeps" ok. 30:00 min "Billie Jean" gdzies tam jeszcze "Ain't no sunshine" i koło 42:00 Queen 52:00 minuta dla fanów dzwięków gry Super Mario - mistrz !!!! https://www.youtube.com/watch?v=TVgwDmTXLhoNie no jeszcze raz ten "Come together" .... Ładne brzmienie.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
O MariuszM Chill ,chce Ci się nawracać Wandę z BEVERLY HILLS na pyry,ser żółty etc? Laughing To new science bro od disla (kokosa) i celulozy yoł Very Happy Aleś mnie wykminił A ty Kto? Ten Ibisz z nieładnym paluchem ? ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Nie nie chce mis ię , ale próbuję trochę przedstawic inny punkt widzenia , jak widac tam to takie pomieszanie tego co tu z DD więc nigdy nikt sie nie dogada .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mowisz o fb maurycego gandalfa?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Tak ... wkurzam się bo myślałem że coś się pogada ze swoimi ,a tam i surojady , i medytujący ( z całym szacunkiem luz) i jakies bulletproofy , a optymalni , i Lutz i wsio wymieszane i wszedzie tylko że widza doktora jest przestarzała , bo odnalezli co po niektórzy Świętego Graala pod postacią Kokosa , soczków warzywnych i uwaga - nie %^&&$ miksowania żółtek - nie no samo sekciarstwo . Ci opty po za jedną kolezanka z naszego forka to już tacy albo tylko lajkują odpowiedz jakiegoś kolegi po fachu , a ci młodzi stażem to pewnie się pukają co oni mają robi kokos czy słonina , a może surowy łój ... ze słoikiem miodu - nie no żart ....
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Chodzi mi o ta grupę rzekomo Optymalną ... misz masz wszystkiego oprócz weganizmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|