Autor
|
Wtek: Chill - dziennik treningowy (Przeczytany 536690 razy)
|
chill
Go
|
Gdzie Maestro ? Zyon - ja bym robił martwy 3x3 i styka i dodawał co tydzień nawet tylko 2 kg ... po dwóch miesiącach byłoby pięknie ... Albo może 5x2 .... (?)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzie Maestro ? Zyon - ja bym robił martwy 3x3 i styka i dodawał co tydzień nawet tylko 2 kg ... po dwóch miesiącach byłoby pięknie ... Albo może 5x2 .... (?) A po co ja? Wszystko wiecie, stare wygi Tak, Chill mosz prowda, jak mówią w Cieszynie czeskim... Kwestia wyboru serii i powtórzeń to indywidualna sprawa, ale zawsze lepiej więcej serii, a mniej powtórzeń.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Uff ... egzamin zdany
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uff ... egzamin zdany Tak naprawdę trening siłowy można porównać do DO. Wystarczy zapamiętać proporcję i jeść. Reszta to zbędne bicie piany
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Dzisiaj ( rano ) tak : Chin-upsy (wasko) : x5 +6kg Chin-upsy x5 +6kg Chin-upsy x5 +6kg Dipsy x5 + 14,25 kg Chin-upsy x5 +6kg Dipsy x5 +14,26 kg Siady x5 50kg ( ) Siady x5 50 kg Siady x5 50kg Wznosy prostych nóg drązek 2x 7-10 AB Wheel z kolan ( ) x10 dosyc .... Drążek daje teraz nie 0,5 ale 1 kg i pasuje to do tej proporcji idzie jak wczesniej po równo z dipsami jak dawałem 0,5 kg co tydzień wiec git . Dipsy 1,25 kg co tydzień ... Zobaczymy jak sie to zrówna .... Ale chinsy dzisiaj elegancko z zapasem ... happy ... Siad to nie wiem czy ja jestem dziwnej budowy , czy rozciagniety mało na posladach ( chociaż ostatnio przez gruszkowate to tam rozciagam dobrze ) bo w sumie mam krótki tułów , nogi tez nie za długie ale chyb adłuższe niz tułów , chyb aże miednica jakaś wysoka jakby ( ?) ... Bo siadam tak na kąt prosty z prawidłowym łukiem kręgosłupa , nizej ni dy rydy bo juz zaokragla , a nie chce znowu się czegos nabawic .... zobaczymy , pomału najwyżej odstawię .... Ale jak już kat prosty to nie jest zle chyba .... Moze porozciagac jeszcze dwugłowe od martwych ,, bo mam jakies krótkie takie , to na pewno ma znaczenie ... Ja biceps mam krótki kulowaty , tak zauwazyłem jakby analogię do dwugłowych , ze to podobne miejsce co bic , a tez taki krótko przyczepiony .... Jest dobrze , ale nogi słabe , po przerwie .... Nadrobie teraz mam nadzieję P.S. chyba wole siad niż martwice
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Uff ... egzamin zdany Tak naprawdę trening siłowy można porównać do DO. Wystarczy zapamiętać proporcję i jeść. Reszta to zbędne bicie piany No tak....ale jest jeszcze formula 4eS...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj ( rano ) tak : Chin-upsy (wasko) : x5 +6kg Chin-upsy x5 +6kg Chin-upsy x5 +6kg Dipsy x5 + 14,25 kg Chin-upsy x5 +6kg Dipsy x5 +14,26 kg Siady x5 50kg ( ) Siady x5 50 kg Siady x5 50kg Wznosy prostych nóg drązek 2x 7-10 AB Wheel z kolan ( ) x10 dosyc .... Drążek daje teraz nie 0,5 ale 1 kg i pasuje to do tej proporcji idzie jak wczesniej po równo z dipsami jak dawałem 0,5 kg co tydzień wiec git . Dipsy 1,25 kg co tydzień ... Zobaczymy jak sie to zrówna .... Ale chinsy dzisiaj elegancko z zapasem ... happy ... Siad to nie wiem czy ja jestem dziwnej budowy , czy rozciagniety mało na posladach ( chociaż ostatnio przez gruszkowate to tam rozciagam dobrze ) bo w sumie mam krótki tułów , nogi tez nie za długie ale chyb adłuższe niz tułów , chyb aże miednica jakaś wysoka jakby ( ?) ... Bo siadam tak na kąt prosty z prawidłowym łukiem kręgosłupa , nizej ni dy rydy bo juz zaokragla , a nie chce znowu się czegos nabawic .... zobaczymy , pomału najwyżej odstawię .... Ale jak już kat prosty to nie jest zle chyba .... Moze porozciagac jeszcze dwugłowe od martwych ,, bo mam jakies krótkie takie , to na pewno ma znaczenie ... Ja biceps mam krótki kulowaty , tak zauwazyłem jakby analogię do dwugłowych , ze to podobne miejsce co bic , a tez taki krótko przyczepiony .... Jest dobrze , ale nogi słabe , po przerwie .... Nadrobie teraz mam nadzieję P.S. chyba wole siad niż martwice To masz tak samo jak ja, czyli odwrotnie Masz układ do martwego klasyka, a wolisz siad. Ja mam budowę do siadów(krótkie nogi, długi tułów), a ukochałem ciąg i to klasyczny, a sumo do mojej fizjonomii lepszy... Jak siadasz aby uda były równolegle z podłogą, to w zasadzie prawidłowo. W zasadzie, bo podobno prawdziwy siad to ATG i ja to popieram, ale jak się nie ma co się lubi... Popatrz sobie jeszcze na tzw. sumo squat, coś co powstało dzięki kostiumom trójbojowym i olbrzymim ciężarom. Teraz zawodnicy więcej siadają niż ciągną, bo do ciągu nie ma na razie skutecznego kostiumu.Bardzo bezpieczny rodzaj przysiadu.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No tak ATG to mi się marzy żeby robic a tu lipton ...cóż... Że niby mam ok do martwego ? Jkos mi ten martwy trudniej wychodzi niż siad ... Muszę przejrzec jeszcze Rippetoe co gadał o sylwetkach w martwym i Zatsiorskiego... Znalazłem cos takiego , nie no Ci metroseksualni mnie obrzydzają juznawet jakies nakładki na sztange zeby ich chude plecki nie bolały wymyślili http://www.youtube.com/watch?v=MuNBo4InnkoW sumie koles tez się tak opuszcza prostopadle do podłoża ... Spróbuję ... Wczoraj zrolowałem sie pianką szczególnie po tych miejscach , gdzie czuc dyskomfort w jej użyciu , i jak zwykle padło na gruszkowate .. je mam w sumie pod kontrola , trochę górę miednicy , te przyczepy górne posladkowych ( to wydaj mi się wczesniej ze własnie od zaokraglania przy siadach - strasznie chciałem niżej schodzic albo gdzieś te plecki uciekały ) i .... popularne u biegaczy T.I. band czyli pasmo biodrowo piszczelowe http://www.youtube.com/watch?v=c9aJtO0VCqw U mnie szczególnie na górze uda odczuwalny mały ból . Zrolowałem to długo i dzisiaj jak Spider- Man Teraz najlepsze Nic tak nie cieszy jak na maxa spięte górne plecy przy siadzie - miodzio !!! Dzisiaj chodze jak szafa w drzwiach Dobrze radziłeś Gavro jeszcze na DD żebym wział się za górę za nim te nogi się podgoją , to nabije i nabiłem teraz tym siadem to już w ogóle podbije góre ... Bo zawsze jakoś mi najbardziej górę nabijał siad ... Tym czasem waga rośnie 78 kg nigdy nigdy w życiu tyle nie ważyłem . Nie mam jakiegos niskiego bf jakies kilkanaście jest ( zima idzie ? ) może z 15 -16 cały czas tak trzymam , w wakacje z 13 .... Będąc otyły w czasach liceum to mniej ważyłem niż teraz ....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He,he,he i ja się przed chwilą zważyłem po treningu i 94.6 kg! Dobra waga. Lustro mówi, że punkt lub dwa tłuszczu się złapało, za dużo białka lub węgli? Chill, daruj sobie dążenie do robienia czegoś, co inni robią. W tej całej historii to Ty jesteś najważniejszy nie jakieś ATG Ćwiczenia są dla Ciebie, nie Ty dla ćwiczeń... Jeśli chodzi o pracę górnych pleców i ramion przy siadach, to ja zawsze lubiłem robić je przed ławką czy żołnierskim, bo byłem po nich już dobrze dogrzany. Ale weź komuś powiedz, że naramienne pracują podczas przysiadu
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ta , w ogóle że góra idzie od siadów - niektórzy patrzą na mnie jak na debila ... ich strata Wiem , już się pogodziłem z tym , zrozumiałem swoja motorykę ... Udoskonalam siebie nie czyjeś osiągi Powoli ale do przodu ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta , w ogóle że góra idzie od siadów - niektórzy patrzą na mnie jak na debila ... ich strata Wiem , już się pogodziłem z tym , zrozumiałem swoja motorykę ... Udoskonalam siebie nie czyjeś osiągi Powoli ale do przodu ... A to nie Pudzian tak mówił?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pany podobno sroga zima idzie... w naszym klimacie ciagly n.p.t.t,to zycie na kredycie jest takie jest moje zdanie. Dobrze czuje sie w przedziale 12-14. Moze w ostatmim posilku tyko BiT 1:1.5-2;) lub BiTWuwuwu przelam sie choc ja sam wybieqam Ti Ww,do okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pany podobno sroga zima idzie... w naszym klimacie ciagly n.p.t.t,to zycie na kredycie jest takie jest moje zdanie. Dobrze czuje sie w przedziale 12-14. Moze w ostatmim posilku tyko BiT 1:1.5-2;) lub BiTWuwuwu przelam sie choc ja sam wybieqam Ti Ww,do okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny Ke?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
do okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny dobre
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
gdy zbyt wiele bf,to w ostatnim posiku mozna zjesc tylko BiT po spacerze,bieganiu. Szybko bf zejdzie w dol
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
n.p.t.t niski poziom tkanki tłuszczowej
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
gdy zbyt wiele bf,to w ostatnim posiku mozna zjesc tylko BiT po spacerze,bieganiu. Szybko bf zejdzie w dol To ciotka Ada się ucieszy... Mnie to pasuje, mam 15-16%(cyrkiel w pachwinie, na łopatce i pod obojczykiem), nawet kreskę więcej mogę złapać. Ktoś tak masywny jak ja, wygląda głupio z cienką skórką, a i na zimę się trochę przyda, poza tym produkcja estro w tkance tłuszczowej też nie od czapy, wchodzę na 90% maksów w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
n.p.t.t niski poziom tkanki tłuszczowej W życiu bym nie wpadł, panie Enigma
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mnie takie coś bez siłowni wystarczy ,ponieważ do okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny dobre poza tym produkcja estro w tkance tłuszczowej też nie od czapy, wchodzę na 90% maksów w przyszłym tygodniu Ja swoje wykręcam w pracy Życie jest zbyt krótkie, aby jadać mało kcal Z pozdrowieniem Ahhuuuu [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A łóżko nie pościelone
|
|