Gavroche
|
No a jak tak dobrze popatrzę, to mi urośnie? Siła. Siła rośnie od samego myślenia o ćwiczeniach. To nie żart
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bylo badanie, gdzie jedna grupa miala myslec o cwiczeniach i wyobrazac je sobie. W porownaniu do kontrolnej miala przyrosty.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No może też coś czytałem, gdzieś dzwonią...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Słuchajcie, no mogę przyjąć, że od patrzenia na apetyczną kobitkę to może co nie co urosnąć, ale od patrzenia lub wyobrażania sobie żelastwa niby tez mi urośnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słuchajcie, no mogę przyjąć, że od patrzenia na apetyczną kobitkę to może co nie co urosnąć, ale od patrzenia lub wyobrażania sobie żelastwa niby tez mi urośnie? Umysł to potęga
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bo każdy chce być zaawansowany Ja nie Na niczym sie nie znam i nie mam zamiaru Wygodnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niepełnosprawni mają często niesamowite zacięcie i wiber. Taki wynik budzi podziw nawet gdyby miał cztery nogi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ozesz full szakunec
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Niepełnosprawni mają często niesamowite zacięcie i wiber. Taki wynik budzi podziw nawet gdyby miał cztery nogi Czyli co- można? Tak chory, że aż zdrowy?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ale na kołach musi jezdzic ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To niewola, okrutna niewola. Na kołach jednak wielu jeździ, a niektórzy nawet twierdzą, że są zdrowi. Człowiek- choć żywotny jest, to jednak- aby zachować tę cechę- musi się bezustannie uczyć. Niektórzy nawet do końca życia.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Człowiek- choć żywotny jest, to jednak- aby zachować tę cechę- musi się bezustannie uczyć. Niektórzy nawet do końca życia. Dobrze powiedziane BTW Dzisiaj coś przy martwym dał o sobie znac słaby chwyt ... Ładnie poszło lekko na raz 120 kg , 105x5 już pod koniec czułem słabe dłonie ... Już się w głowie pojawiła myśl o paskach ... A może po prostu byc cierpliwym ciagnąc tę sztangę i chwyt się sam wzmocni za jakiś czas , ale co jak będę stał w miejscu z wagą przez te ręce kiedy mógłbym więcej z paskami ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Człowiek- choć żywotny jest, to jednak- aby zachować tę cechę- musi się bezustannie uczyć. Niektórzy nawet do końca życia. Dobrze powiedziane BTW Dzisiaj coś przy martwym dał o sobie znac słaby chwyt ... Ładnie poszło lekko na raz 120 kg , 105x5 już pod koniec czułem słabe dłonie ... Już się w głowie pojawiła myśl o paskach ... A może po prostu byc cierpliwym ciagnąc tę sztangę i chwyt się sam wzmocni za jakiś czas , ale co jak będę stał w miejscu z wagą przez te ręce kiedy mógłbym więcej z paskami ... He,he,he, witaj w klubie! Siła idzie, to i chwyt siada Jesteś tak słaby, jak najsłabsze ogniwo. Chwyt jest elementem boju, zapomnij o paskach, bo będziesz pogłębiał problem. Przy zamkniętej dłoni, przedramię pracuje izometrycznie by utrzymać taki stan rzeczy. Moja rada: Cofnij się z obciążeniem o 10% i dodaj na koniec jedną serię na 75% CM z maksymalną ilością powtórzeń nachwytem. Do podciągania na drążku też możesz dorzucić 3-4 serie w tygodniu z maksem powtórzeń bez obciążenia. Godne polecenia są również Croc Rows. Przy martwym stosuj chwyt przemienny i magnezję do najcięższych serii, a do lekkich, póki się da nachwyt lub podchwyt.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
zapomnij o paskach, bo będziesz pogłębiał problem. No już gdzieś poczytałem że wtedy progres żaden ... Cofnij się z obciążeniem o 10% i dodaj na koniec jedną serię na 75% CM z maksymalną ilością powtórzeń nachwytem. A te 75 % to ma byc z tego ostatniego ciężkiego powtórzenia ? Czyli jak terazmiałem 120 Kg to cofam sie o 10% i z tego jeszcze na koniec seria maxa 75 % ? Do podciągania na drążku też możesz dorzucić 3-4 serie w tygodniu z maksem powtórzeń bez obciążenia. Ale do treningów czy w nietreningowe .. czy Twoja ulubiona i moja odpowiedz- jak chcesz ? Przy martwym stosuj chwyt przemienny i magnezję do najcięższych serii, a do lekkich, póki się da nachwyt lub podchwyt. Yes sir... Godne polecenia są również Croc Rows. Już obczaiłem , ale to takie wiosłowanie sztangielką zwykłe ? A jak to wpleśc w treniong ? Może byc np w dzień siadu co by już nie dusic tych łap po martwym np na koniec przed brzuchem 2 serie po 10 , czy dalej siłowo np 2x5 ? THNX
|
|
|
|
|
|
|
|