Zyon
|
ostatnio trochę turbulencji w życiu i nie miałem czasu pisać ani trenowac nie....trenowac? przeciez wojny nie ma ani konca swiata ani kosmici nie atakuja ziemi..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Czasem tak jest że się wszystkiego odechciewa...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wyobrazam sobie. Mialem tak zupelnie niedawno. Zatopilem sie w tych wsysztkich potegach podswiadomosci, terazniejszosci, praw przyciagania, przeplywow etc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Trzymaj się bratku! Czasem tak musi być, przerwa dobrze robi, a trenuje się też po to, by mieć silniejszą psychikę.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Trzymaj się bratku! Czasem tak musi być, przerwa dobrze robi, a trenuje się też po to, by mieć silniejszą psychikę. Dokładnie - psychikę żelastwem zwalczaj
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ostatnio zrobiłem tak : PON - free WT siłowy : drążek 5x3 dipsy 3x3 ławka 3x3 siady 5x5 ŚR - free CZW TABATA THRUSTER PT siłowy : ----II---- SOB - jogging 30 min ND TABATA THRUSTER Ten tydzień : PON - free WT - siłowy: drążek 5x3 military 5x3 siady 5x3 ( Już mi przeszło po 5x5 - ogień był w zeszły WT ) Dzisiaj wolne JUTRO POTABATUJE A w Piątek powtórze trening z military Od przyszłego tygodnia zobaczę czy jest sens wracać do 3x week siłówki , czy lepiej przy tabatkach i jakimś biegu 2x tydzień
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapasl sie? Bo fotki juz ni ma
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zapasl sie? Bo fotki juz ni ma
Raczej schudł Miłość...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Schudł schudł, aż zniknął.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Lukasz na fb podpytal jak tam forma,wiec sie zaprezentowalem na ogolnym. 'mieso' dojrzewalo cala noc,a kto rano wstaje temu p. Bog daje-spiochy. Piosenka miala zladowac gdzie indziej,ale tlumaczy sie zawsze winny
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wariaty ... BTW mam pytanko a propos smarowania gwintów. Jakieś opcje wplecione w siłówke ze 2-3 razy w tygodniu ? Chodzi mi szczególnie o te moje biodra ... jakieś serie air squatów czy cisnąć do pistoletów ? Widziałbym na pewno coś na biodra, drążek na obręcz barkową ( ?) Czy przy tabacie 1-2 w tygodniu nie ma to sensu ? Starzeje się chyba Chrystusowe za 3 miechy
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja robilem pistolety, bo w pracy wystarczy wyjsc np do wc i pocisnac sobie. Nastawialem timer na godzine-poltorej i smarowalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|