renia
|
Zajrzę najpierw do skrzynki na listy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale po co? Może kto do domu w koncu przyniesie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W razie co, w Empikach regularnie widuje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W razie co, w Empikach regularnie widuje Ja też, ale szybko znika ...
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
W razie co, w Empikach regularnie widuje Ja też, ale szybko znika ... Jak bylem w Polsce to w empikach bylo cieszko dostac , ,durnie chowali ,nie wiedzialem czy dla swoich czy zeby nie sprzedac .Ale jak sie zapoznalem dobrze z jednym facetem to mi odkladal I to sie sie dzialo w miescie urodzenia dr K
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O, wlasnie mi przyszly na maila 2 ostatnie numery
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Też dostałam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie może być! Zagladalas wreszcie do skrzynki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Nakryłam" listonosza jak próbował biedak wcisnąć tą dużą kopertę w naszą skrzynkę na listy, całą zapchaną reklamami...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czy w redakcji jest korektor i czy on sprawdza to co idzie do druku, czy wierzy na slowo przesylajacym? Tekst Mariusza poszedl niestety z bledami i literowkami. (chylimorkony)
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A co z Ciebie taki purysta? Niech pierwszy rzuci kamień ten... Błędy każdemu mogą się zdarzyć. Ile ich jest w innych pismach i na portalach internetowych? Byle nie byłyby to błędy ortograficzne, takie literówki to jest drobiazg. Z tego co wiem to tam tylko Pani Redaktor sprawdza błędy, a lepiej jest jak jest dwóch korektorów. Ma to się ponoć zmienić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Forka czy portale internetowe to inna sprawa. O ile na forach pisza sobie ludzie rozni, to juz na portalach internetowych juz sa teoretycznie 'redaktorzy", choc tez sie czesto myla. Ale od czasu jak sie pojawila mozliwosc komentowania wiekszosci artykulow to bledy sa poprawiana na biezaco, bo ludzie zaraz wytkna Papierowa forma to jednak cos innego, tutaj zostaje "na zawsze" i juz na zawsze swiadczy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To wszystko przez niedoskonla autokorektę pewnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Własnych błedów (literówek) często sie nie widzi i po to jest korekta.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Własnych błedów (literówek) często sie nie widzi ...
W piśmie i w postępowaniu...
|
|
|
|
|
|
|
|